cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj sejemo avgusta?

clock-img

09.08.2013, 19:26

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Počasi je že konec naših vrtnin in razmišljamo kaj sejat oz. sadit sedaj?Ljubše so mi sadike kot semena ker ni po Striktno smo se odločili da bomo jedlo samo eko hrano, kolikor se da.So koprive res tako učinkovite? Kaj pomaga proti polžem?
Hvala.

clock-img

09.08.2013, 19:56

clock-img

Flavia_

pencil-img

837

V začetku avgusta še sejemo kitajsko zelje, nato pa cel mesec zimsko solato (zimska rjavka, posavka, vegorka, nansen, bistra), ohrovt, blitvo, špinačo, motovilec (žličar, ljubljanski, holandski), pa tudi korenček in redkvico.

lp, flavia

Be the change you want to see in the World ...

clock-img

10.08.2013, 13:55

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Najlepša hvala.Ampak če sejem potem moram redčit in presajat, ali pustim kot je.Najraje imam sadike.

clock-img

10.08.2013, 15:16

clock-img

mini86

pencil-img

6050

sadike so najlažiuser posted image
js posejem zimsko solato canasta, ki mi je zelo dobra, res je noro okusna, še kšno solatto, drugače pa repo in to je to..

sadim pa nekje v 14 dnevnih presledkih zelje, vse vrste radičev, kolerabo-zato da nimam vse naenkrat

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem