writing-img

kaj se bo zgodilo?

clock-img

15.02.2006, 13:22

clock-img

Anonimen

Punce pozdravljene,

Niti še ne vem ali sodi to sporočilo v ta kotiček, ampak vseeno.
Včeraj ravno na Valentinovo sem imela prvi pregled (po ZM naj bi bila noseča 8t 3/7) vendar
se je na UZ videla le vrečka brez plodka. G me je naročila na še en UZ čez 2 tedna, češ da je možna kasnejša oploditev.

Obupana sem že od včeraj, user posted image user posted image user posted image  celo noč, skoraj sem 100% da nisem
mogla zanosit kasneje. Ali mislite da je še kakšno upanje za mojo pikico?

Kaj se bo zgodilo? Ali se bo zgodil SS sam po sebi in me je naročila šele čez 2 tedna? Ker drugače bo najbrž potrebna abrazijauser posted image

kako naj preživim naslednja dva tedna?!?!?

LP, obupana

clock-img

15.02.2006, 13:59

clock-img

total

pencil-img

4453

Upaj na najboljše in bo vse ok,drgač pa še vedno lahko maš drugega in ne obupat.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

15.02.2006, 17:17

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Upaj na vse najboljše in najlepše.Nočem te strašiti vendar pri meni se je plod pojavil v 7t4d in teden dni zatem ko sem bila noseča 8t4d tudi odmrl in G ni več zaznala utripov srčka.Tebi pa želim vse lepo.Pozitivno misli,pusti se razvajati,epo počivaj in boš videla mogoče pa je bila res zapoznela zanositev.Veliko,veliko sreče ti želim.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

15.02.2006, 18:30

clock-img

Birdybirdy

pencil-img

8

Živijo!

Tudi jaz sem doživela podobno. V 9 t. ni blo srčka slišat in smo še trikrat delali UZ pa nič.
Pa smo imeli abrazijo. Želim ti vse najboljše in upam na super srček na naslednjem UZ, ampak, če ne, bo pa v naslednje ratalo.
Tudi mi sedaj poskušamo ponovno.

Vse dobro ti želim.

Čao

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem