cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj pa kamp Jasenovo?

clock-img

05.07.2010, 09:39

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Ko že v naslovu - ima kdo izkušnje s tem kampom? Sem ga slučajno zasledila pa se mi je takoj dopadel. Zdaj bi pa še iz prve roke kaj izvedela.

Hvala in lp

clock-img

11.07.2010, 16:58

clock-img

borkla

pencil-img

19

hojla
Mi smo dvakrat zapored kampirali v omenjenem kampu in nam je bilo zelo všeč.Kamp je manjši vendar zelo urejen in miren.Dostop do parcel z ad in prikolico je sicer malo neroden vendar je lastnik kampa zmeraj pripravljen pomagati.Wc-ji so zelo čisti,voda pri tuš kabinah zmeraj topla.Na obali je majhen barček trgovine pa v kampu ni a vsako jutro pripelje v kamp kombi kjer se dobi najnujnejše.(kruh ,mleko, pijače...)mi smo sicer hodili nabavljat v Šibenik kjer je tudi ceneje.Če imate mogoče kakšen gumenjak je bližnja okolica zanimiva saj je polno majhnih zalivčkov.Toliko o kampu če pa sem kaj izpustil pa sem na voljo.  L.p  Borut

clock-img

11.07.2010, 21:46

clock-img

neika

pencil-img

270

tudi midva sva gledala tale kamp. Sicer sva šele pri izbiri prikolice, najraje bi novo Adrio, pa nimava neke pametne izkušnje z nakupom in naju je malo strah.

clock-img

12.07.2010, 22:04

clock-img

borkla

pencil-img

19

Živ
Tudi midva z ženo sva dolgo razmišljala o nakupu potem pa sva našla 2 leti staro adrio unico 390 in sva zelo zadovoljna.Malo sva jo preuredila po svoje ,nabavila nekaj opreme in skupaj z otroci se že veselimo in nestrpno pričakujemo naslednji dopust.user posted image Pred nakupom prikole sva tudi midva imela razne strahove kako voziti,ali lahko voziva z b kategorijo... kakšno opremo rabiva ...  Ta strah hitro prevzame navdušenje že ob prvem dopustu, zato nikar ne obupajta nad nakupom.Če pa rabita kakšne informacije pa kar na dan z vprašanji? Lep pozdrav Borut

clock-img

21.07.2010, 20:48

clock-img

neika

pencil-img

270

borkla, sem že sosednjo temo odprla, prosim, poglej, pa napiši, če se še kaj spomniš. V glavnem, počasi gremo v akcijo, nismo pa sigurni, ali bi jo že prvo leto dali na pavšal, ali ne.

prioriteta je majhen kamp, privatni po možnosti, največ 4 ure iz Mb.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem