cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj pa alergična nosečnica - cvetni prah??!

clock-img

02.04.2004, 20:26

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Sem zellloooo alergična na cvetni prah,zato je zame vsaka pomlad prava muka!
Ker še letos nameravam zanositi,me zanima,če ima katera podobne izkušnje....kako je z jemanjem zdravil med nosečnostjo....?
Vem,da na vseh zdravilih,ki jih moram jemati piše,da jih nosečnice Ne smejo ....ampak ne predstavljam si,kako bom potem preživela pomlad...v neprodušnem skafandru!?In ta zoprna alergija se mi vleče od marca do septembra!

clock-img

11.04.2004, 22:15

clock-img

Mojči

pencil-img

2

Ojla!
Sama imam alergijo na pelode trav in cvetlic, pa na orehe, mleko in svinjino. Lansko leto, meseca maja, ko sem bila dobre štiri mesece noseča, so se mi začeli kazati prvi znaki alergije na določene rožice-kihanje, smrkanje, solzenje. Toda še nikoli ni bilo tako hudo. V službo nisem šla 3 tedne. Ven sem hodila samo v večernih urah. Jemanje zdravil ne pride v poštev!!!
Želim ti čim manj težav!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem