cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj pa Bled

clock-img

07.02.2006, 12:44

clock-img

beli

pencil-img

118

Sem klicala v Moravske toplice, pa nimajo povezave term z hotelom. To ni najbolj fino. Sem pa poizvedovala tudi za wellnes center v hotelu Golf na Bledu, kjer tudi pravijo, da je super in da imajo terme povezavo s hotelom. Je bila že katera tam in mi lahko pove iz lastnih izkušenj? Pravijo, da je fino za otroke, pa še ceneje je.

Lep pozdravček

Objem, cao

clock-img

07.02.2006, 12:47

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Če ste v hotelu ali v aparthotelu v Podčetrtku je direkt povezava z bazenom!

clock-img

07.02.2006, 12:50

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Terme Olimje v Podčetrtku imajo povezavo pod zemljo. Mislim da ga imajo vsi hoteli , tudi aparthotel . Mi smo bili konec septembra v aparthotelu in je bilo super. Imajo res vse super poštimano, pa okolica je tudi idealna za sprehode, tako da jaz vsekakor priporočam Terme Olimje. Evo ti pripopam user posted image  še link:

http://www.terme-olimia.com/si/

clock-img

07.02.2006, 13:43

clock-img

beli

pencil-img

118

Hvala, vem kako je v Podčetrtku, ker smo oddaljeni 10 minut od tam, zato nas ta destinacija ne zanima. Preveč domače. Gremo malo vstran, da spremenimo okolje. Zanima me Bled, če je bil kdo tam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem