cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj oblečti otroku za krst

clock-img

17.11.2009, 16:02

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

Kaj jim oblečti da bo pozneje še uporabno...
..pa ne kakšnih metuljčkov, prosim...
oba bi rada krstila naenkrat mali bo star nekje 3m, velika punca pa 2 leti...
Kaj mislite?

_____________________________

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

17.11.2009, 16:12

clock-img

Tea 1

pencil-img

67

Naš je imel take športno elegantne sive hlače, belo srajčko z ruskim ovratnikom(smo dobili v Zari, ful lepa) in take sive copatke podobne olstarkam. To je blo poleti, zdaj bote rabli še kakšno jopico. Kupi nekaj, kar bo še nosil, sam srajčka naj bo bela. Pa mogoče tudi kapica. Za punčko je pa itak velika izbirauser posted image .

Pri krstu je bilo 7 otrok od tega 6 fantov, pa so bli vsi  z metuljčki, razen našegauser posted image

clock-img

17.11.2009, 16:58

clock-img

ajsek

pencil-img

475

Meni se ne zdi niti malo važno, kaj ima otrok pri krstu oblečeno. Itak ga pri obredu samim z enim belim prtičkom pokrijejo, a ni tako?
Je pa res, da sem bila samo na krstih malčkov, starih cca. 2 meseca, pri taki mali štručki komplicirat okrog oblek in jim neke metuljčke vezat okrog vratu, je za moje pojme zelo čudno.

clock-img

17.11.2009, 17:23

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Mi smo imeli krst ravno to nedeljo, naša ima 6 mesecev in je imela oblečeno belo bundico in bele žametne hlačke z majhnim znakom hello kity tako da bo lahko vse še nosila. Nisem komplicirala.

_____________________________

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

17.11.2009, 21:11

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Mi smo našega krstili 18.oktobra, pa je imel oblečene žametne hlače in  žametno jakno s kapuco (v rjavi barvi oboje). Pa modro-belo-rjavo kapico in šalček (tisto nedeljo je bilo zelo mrzlo). Smo hoteli, da je obleka še potem uporabna. In tudi je.
Se strinjam z ajsek, itak imaš bel krstni prtiček, s katerim ga pokriješ takrat pri obredu. 

clock-img

17.11.2009, 21:44

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

No naš pa je bil ravno nekaj takega oblečen,kot piše teja1,pri nas je še župnik rekel naj ne krancamo otrok z ne vem kakšnimi pentljicami,pač pa oblačila,ki jih bo nosil še kasneje.Pa tud čist v belem ne rabijo biti.

clock-img

18.11.2009, 12:20

clock-img

criklim

pencil-img

5

če nočeš kakšnega kičeraja, kupi kaj umirjenega, vendar bolj elegantnega - npr. za punčko nežno žametno oblekico pa enobarvne žabice, gor pa bundico ali flisek.
za fantka pa kakšne hlače - npr. žametke pa srajčko in jopico, čez pa bundico ali žametno jaknco. Nam so ful dobro svetovali v trgovini Mimo (v Mercatorju na Šmarinski), sicer smo imeli krst poleti, ampak majo take stvari za mal bolj zrihtat, pa tudi za kasneje nosit - itak se bliža novoletni čas, ko peljemo otroke k dedku mrazu, pa še kam, pa je lepo če so mali frajerji in frajle mal bolš zrihtani kt za vsak dan. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem