cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj obleči?

clock-img

25.09.2010, 09:08

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

decembra se poroči ena od prijateljic. nikoli nisem bila še na "zimski" poroki in pojma nimam kaj naj oblečem? kakšne ideje? sem zelo zmrznjen tip ( beri. me rado zebe)

clock-img

25.09.2010, 09:29

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Mogoče kak lep hlačni kostim, spodaj bluzo, čez pa plašč.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

25.09.2010, 09:35

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

Jaz sem imela na "zimski" poroki februarja hlačni kostim in plašč, ko smo prišli v gostilno na ohcet sem si pa preoblekla (zgornji del bluzo dol in dala gor  korzet  na naramnice - je ful super izgledalo), ker je bilo v gostilni res vroče, pa plesali smo... Drugače pa mislim, da je kostim varianta čist ok.user posted image  Oz. obleci se tako da te ne bo zeblo in boš še vedno izgledala elegantno

Pa smo 4!!!

clock-img

25.09.2010, 20:44

clock-img

Goldy

pencil-img

2749

mateyka - noro lep plašček!user posted image  Bi ga imela takoj!

Pa smo 4!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem