cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj namesto flaške mleka

clock-img

15.06.2009, 20:28

clock-img

lotty4

pencil-img

402

Pozdravljene

Pri 16ih mesecih  hčerka še vedno trikrat na dan po obroku spije deci mleka, aptamila. Pa bi rada nleko zamenjala za navadnega. Pa ne vem ali naj alpskega, ali poltrajno mleko, ali naj kar kravjega od kmeta, ali kozjega, Ali naj mleko zalivam z vodo, ali naj ga sladkam. Kaj ste storile ve.
Od vsega tega je toliko strokovnih informacij da sem popolnoma zmedena, pediater mi je svetoval naj še naprej uporabljam aptamil +1, ampak meni se to ne zdi več smiselno, ker je vse druge mlečne izdelke, le mleko zahteva po obroku in noče čaja ali druge tekočine.

Hvala 

clock-img

15.06.2009, 21:31

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Alpsko mleko 3,2 ali 3,5 z dodatkom 10% vode. Po mesecu dni lahko začneš dajati samo mleko.

clock-img

15.06.2009, 22:45

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Nikoli nisem razumela zakaj Alpsko mleko? Pa saj trajno mleko pa ja ni najbolj zdravo in primerno.
Naš mali že zelo dolgo pije polnomastno nehomogenizirano mleko (ga prodajajo v plastenkah) in nikoli ga nisem mešala z vodo.

clock-img

15.06.2009, 22:45

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pri tej starosti ji komot lahko daš alpsko mleko. Z vodo ne rabiš mešat, ker to ni potrebno.

clock-img

16.06.2009, 09:37

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Moj mleka (alpskega) po tem, ko smo prenahali z Aptamilom (pri enem letu) ni hotel pit, zato sem mu dala kakav, tega ima pa rad. In sicer z alpskim mlekom.

clock-img

16.06.2009, 14:38

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

naša bo pila AM dokler bo hotela. zakaj bi ji ga pa vzela, če ga še hoče pit? naša pije milumil 3, za po enem letu. prirejen prav za take škorce kot so naši.
sicer smo ji dali za probat navadno kuhano mleko, pa ga ne mara preveč (par požirkov zarad lepšega in konec).. samo AM je definitivno bolj primeren zanjo.

clock-img

16.06.2009, 14:41

clock-img

piko12

pencil-img

636

Moj je do 18m pil aptamil, potem pa sem mu dala Planika nehomogenizirano mleko. Malo ga pogrejem in ne mešam z vodo. Sprejel ga je brez problema, zdelo se mi je samo, da par dni malo bolj redko kaka. Ampak mogoče je bila kaka viroza. Pije pa še zdaj pri skoraj 2 letih zjutri pa zvečer do 2dl.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem