IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
opcija 2 mi je definitivno bolj všeč. mislim pa, da bi bila nevesti bolj všeč prva verzija, ker "bolj lepo obleč" si jaz interpretiram, da oseba misli na klasiko - bolj slovesno in feminilno (a la obleka), ne prestrogo (ker so hlače in korzet zame že kar na meji).
to se strinjam, da bi hlače preveč... kaj pa vem, resno izpadle. zato sm bl krilu + korzetu naklonjena... je pa korzet dokaj 'ne-strog' ma mal vzorčka pa neke rožice našite gor. me pa mal skrbi kako bi kombinirala oz. bom mogla če bom šla po krilo korzet s sabo vzet da bom vidla kako skupi paše.
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
za moje pojme opcija 1..hlače in bluza so mi preveč "pisarniško"... lase bi imela pa pol spete..torej odkrit obraz in spuščene zadaj..je pa odvisno kak je zadnji del obleke...
zadnji del obleke je čist navaden, klasičen, kot majca. nič ni odprt al pa kej. za lase pa sprašujem zato, ker če mam spuščene in bo kak dež bom mela čist skrepane (pa mam drugač ravne ko prekle), pa cel dan spuščeni bojo - skuštrani. problem z večino frizur pa je, da se mi prehitr podrejo... nočem pa kake fige al pa kej.
mela bi kej v tem stilu (torej samo sprednji prameni speti nazaj):
noble and children respected their elders.