cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj naj naredim

clock-img

23.04.2007, 10:32

clock-img

*jasminika*

pencil-img

74

tako je na stvari:naš 2.5 letni sin je včasih nemogoč,posebej če kdo pride na obisk..sploh ne da igrač in če mu kdo vzame ga udari ali ugrizne...user posted image če pa mu nekdo vrne udarec je še huje...potem skoči na njega/njo in ščipa ali davi...ne vem kaj naj ....ne gre zlepa in ne zgrda...user posted image ni pa mi všeč ko koga ugrizne in le ta ima modrice...enostavno rečeno komaj čaka da lahko koga zbijeuser posted image ..svetujte!!

LP

clock-img

23.04.2007, 12:34

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Nisem pristaš fizičnega kaznovanja, vendar vseeno mislim, da nujno rabi dve (nežni) čez rit.

krepat ma ne molat

clock-img

23.04.2007, 12:53

clock-img

srki

pencil-img

9222

Tak je bil moj nečak. Mojega je stalno nekaj praskal, ga porival, naš pa se ni mogel branit (no, sedaj je drugačeuser posted image ).

Verjamem, da je težka situacija.

Po mojem bi moral že razumet, če bi mu lepo razložili, da se on tudi igra z igračami drugih otrok.

Naš je bil takšen  samo do bratranca, ki sme ga že prej omenila, z ostalimi otroci pa si lepo deli igrače.

clock-img

23.04.2007, 13:46

clock-img

mamuška

pencil-img

758

Po mojem mnenju s v takih primerih dolžni posredovat starši. Otroka, ki zganja takole nasilje nad drugimi, je treba nemudoma odstranit. Zgrabit in odnest stran, hkrati pa poskrbet za eno ornk sankcijo - takojšen odhod domov, odhod iz družbe ali pa odstranitev iz prostora, kjer se igrajo drugi. Brezpogojno in brez milosti. Pri dveh in pol je že toliko zrel, da bi moral razumet, do kod se še lahko gre. Sama najbolje poznaš svojega otroka in veš, kaj mu je ljubo. Tam poišči vzrel (knjigice, risanke, sladkarije...), kjer tudi njega "boli" tako kot boli druge, ko jih mlati.

clock-img

24.04.2007, 10:50

clock-img

muška

pencil-img

3223

jaz tudi ne vem več kaj naj naredim včasih. MOj starejši sin svojemu bratcu ne pusti ničesar, ga potiska, udari, grize!!!, pa ga skregam, pa jih je že dobil čez rit, pa mu dam kazen (ki ga sploh ne gane),... ampak ne pomaga nič. Kvečjemu se dere, kot da ga dajemo iz kože in ko se izdere, spet jovo na novo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem