cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj naj dodajam

clock-img

28.08.2006, 09:45

clock-img

malesjak

pencil-img

15

Tri mesece smo se z dvojčkoma normalno polno dojili, od petka naprej pa imamo tezave, ker eden od njiju zvecer vec ni pripravljen sesat (patronazna pravi, da je verjetno utrujen in se mu ne ljubi). Zdaj si po ves dan crpam preostanek od dojenja obeh, pa vendar ne zadostuje za njegove vecerne izpade lakote (tudi tisto shranjeno od dan prej ne). Torej mu moram začet nekaj dodajat. Toda kaj? Nobeden od njiju nima posebnosti glede prebave. Res pa je, da sta imela oba tezave po Aptamilu Pre (smo enkrat vmes dodali) - eden je blazno bruhal, drugega pa je zaprlo. Kaj svetujete? Novalac? Humano?
Hvala za sugestije.

clock-img

28.08.2006, 10:12

clock-img

fricka

pencil-img

751

Jaz sem uporabljala Novolac in bila zelo zadovoljna. Ko je bila manjša smo dodajali Novolac proti krčem in jih dejansko tudi nikoli nismo imeli.

clock-img

28.08.2006, 10:15

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

Jaz moji punčki dodajam novalac in je ful zadovoljna, ker po vseh ostalih je imela probleme.

clock-img

28.08.2006, 15:56

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

Zdaj če ste na tesnem z denarjem, ker to je drag špas, potem kupi dm - ovo mleko, ki je zelo podobno milumilu, pravzaprav mislim, da je to milumil. Uporablja ga moja soseda za 2 meseca staro punčko in ji super odgovarja, mala ga rada poje. Drugače mi uporabjamo Hipp, ker je ravno prav gost in ne poliva, pa tudi prebava je super. jaz sem poskusila z dm - ovim mlekom, vendar ga ni hotel piti ker je drugačen okus, ker hipp se je zelo podražal, je pa meni najboljši po novolacu smo polivali pa še smrdi mi zelo. Pa močno predrag je glede na porabo.


_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

clock-img

28.08.2006, 21:25

clock-img

Anonimen

js moje punce samo s hippom izključno iz mullerja futram. sem pa dons gledala bebivito k je obcutno cenejša, kupila eno, nismo je pa še probal.

clock-img

28.08.2006, 21:37

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

mi pa kupujemo Milumil v Bipi v Avstriji, če ga prej sfali pa v našem Müllerju (prav tako vse ostale mlečne kašice) user posted image

dokler sem samo dodajala sem kupovala tamale vrečke Aptamila v DM-ju, a jo je zapiralo, zato smo prešaltali na Milumil user posted image

clock-img

28.08.2006, 23:39

clock-img

sonchica

pencil-img

423

mi smo tud na milomilo in je supe.... pred pa smo meli hipp in nikakor nismo bili zadovoljni... mamo pa tud avstrijski millumil(dm) je pa v kruglicah tu pri nas pa je v čistem prahu....pa še v avstriji je cenejši user posted image

_____________________________


clock-img

31.08.2006, 21:19

clock-img

ElaM

pencil-img

2667




Jaz ji dodajam Novolac, Aptamil in Conformil ji nista odgovarjala. Je pa res, da je Novolac user posted image  drag.




_____________________________

:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem