cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj naj bi to pomenilo

clock-img

09.04.2008, 16:56

clock-img

*lena*

pencil-img

84

danes ( 3 dni po pricakovani  user posted image ) sem zjutraj dobila rjav izcedek, pote rdec izcetek - po vsej verjetnosti user posted image . Sedaj ne vem kaj naj bi to pomenilo. Namrec testa se nisem delala, samo po izracunih naj bi bla v 5 tednu, tudi znake sem imela da sem noseca (bolece prsi, zgaga, utrujenost, zamujanje user posted image  za tri dni) samo sedaj pa ta krvavitev? a je to SS, kako naj vem, ce je SS ali user posted image . Ali moram k ginekologu, tudi ce nisem 100% da sem bilauser posted image

Se opravicujem ce je malo smesno vprasanje sam sem cisto zbegana in zalostna. Ker sem se res veselilauser posted image .

user posted image user posted image user posted image

Lena

clock-img

09.04.2008, 16:58

clock-img

Anonimen

Najbolje, da greš dati kri beta hcg.Tako boš vedela, če si bila noseča, OZIROMA, ČE SI ŠE.Dokler se kri ne vlije obstaja možnost, da se nosečnost obdrži.

clock-img

09.04.2008, 16:58

clock-img

Anonimen

Prvo naredi test da boš vsaj vedela na čem si.

Drgač pa če maš tako zgodaj splav se samo ščisti. Lahko pa greš do g za bolši občutek.
Vsi ti znaki so pa lahko prisotni tudi če nisi noseča. Jst sm jih mela vsak mesec dve letiuser posted image

clock-img

09.04.2008, 18:16

clock-img

onur

pencil-img

2700

Najboljš, da prevešiš, če si noseča in če več ne krvaviš, se lahko nosečnost naprej nadaljuje. Naredi test oz. pojdi do ginekologa ali pa v bolnišnico - porodnišnico.

clock-img

10.04.2008, 08:00

clock-img

RDEČA VRTNICA

pencil-img

65

Najbolje je, da najprej narediš test in se tako prepričaš, če si res user posted image .
In če si, obišči svojega G.
Ker meni je G rekla v porodnišnici, da vsaka krvavitev ne pomeni splav.
Meni se je enako zgodilo in sem imela ss v 5. tednu.
No, ne mislim te strašiti, ampak vse je možno.
Držim pesti, da se ti pikica obdrži, če si res moseča.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem