IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: čmrgelj
... ne bi bi si potem očitala, ....
...., pogovarjava se bol o vremenu.
Nihče pa ne spregovori o stvari zakaj je do tega prišlo,...
Pogovor o problemih, težavah,.... so stvar bližine. Bližje kot smo nekomu, lažje o tem govorimo. Gre pa tudi obratno. S takšnimi pogovori se ustvarja bližina.
Bojim se, da si boš lahko očitala, da nista spregovorila o stvari .... da ti bo žal, da si z očetom nisi ustvarila bližine, dokler je bil še živ. Vse ostalo bo takrat nepomembno.
Omenila sem da se pogovarjava bolj o vremenu, ker nisem hotela razlagat kako me včasih špikne in trmoglavi naprej, rajši njegove besede požrem in se naredim kot da me ne prizadanejo kot da bi se v tem stanju z njim bodla kaj je res.
Naj ima svoj prov ker tko in tko moja beseda nikoli v moji družini ni nič pomenila, sem lahko imela prov ali narobe so vedno našli nekaj proti zato sem se tudi odmaknila, da lahko v miru živim ne da sem se kar veliko let iz dneva v dan sekirala zakaj me ne spoštujejo in me za vsako izrečeno besedo ponižujejo.
Je to zaj kom kaj bol jasno, ne obsojaj če ne veš ozadja.
Nikomr ne želim da se mu zgodi kaj tacga, ker je to res boleče in zato punce ki so v takšnih dilemah res razumem, nismo samo maldi tisti ki delamo napake, je veliko staršev ki delajo veliko večje pa mislijo ker smo mlajši in njihovi da bomo kar požirali. NE hvala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,