cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj jesti za kosilo v službi ...

clock-img

24.02.2006, 08:19

clock-img

bebica

pencil-img

129

... če se hočem držati 90 D ločevalne diete. Problem je v tem, da pridem domov šele okrog 17h in do takrat pa res ne zdržim samo pri sadju. Da bi hodila ven na malico mi časovno ne znese, v službi pa si tudi ne morem pogrevati raznih pripravljenih obrokov.
Za B dan ni tak problem, saj bi lahko jedla jogurt ali pa sir in malo kruha. Za Š in OH pa nimam pojma user posted image .
Dajte mi prosim malo idej in nasvetov, kako ve to prakticirate.

user posted image

clock-img

24.02.2006, 08:40

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Za škrobni dan si večer prej lahko pripraviš solato: zelena solata,korenček,kuhana cvetača, koruza, kumare, fižol, koruza, paprika, čičerika. Potem si tik preden poješ še začiniš. Jaz sem v ta namen imela v službi malo olivno olje in balzamični kis. Pa kakšen košček polnozrnatega kruha poješ zraven,pa si fajn sita.
Za OH, pa naročiš zelenjavno pico brez sira, če imaš možnost, da ti jo pripeljejo.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

24.02.2006, 09:04

clock-img

fricka

pencil-img

751

Ali pa narediš zelenjavni sendvič. Nisem na dijeti, je pa to moje vsakodnevno kosilo v službi. Popečeš jajčevec ali bučke, bombetko namažeš z margarino (da se ne prepoji od sočne zelenjave, napolniš z jajčevcem in rezino paradižnika, posuješ z origanom in to je to.

clock-img

24.02.2006, 12:28

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če ti ni vedno sadja za jest, si vzami zraven zelenjavo - te so več ali manj vse nevtralna živila, pa si že zvečer pripraviš kosilo, ko prideš domov, pa ga samo pogreješ. Pa na Š dan si lahko s seboj neseš riž z grahom ali kako rižoto (z zelenjavo, gobicami,...)-te stvari lahko ješ tudi hladne. Če bi kdaj pojedla kak kuplen pomfri (je pač v olju pečen), tudi ne bi bilo tako grozno, le mešaj ne z drugimi stvarmi, pa malo ga še popivnaj.  Pa pizzo si lahko naročiš -  z zelenjavo brez sira in brez olja. Ali pa, če si kupiš hot dog (pač naročiš 2, poješ pa le hrenovko)
Upam, da sem ti kaj pomagala.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem