cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj jesti?

clock-img

11.04.2006, 11:41

clock-img

nelly

pencil-img

172

Zanima me kaj naj jem da bo šla teža bolj na otroka, kot pa na mene. Namreč G: mi je reklja, da naj jem tako, da bo šlo bolj na otroka, kot pa na mene.Paziti se moram tudi, da ne bi zavtekala.prosim, če mi pomagate.

clock-img

11.04.2006, 13:36

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Ta je pa dobra. "da bo šla teža nate, ne na otroka" ti je rekla.user posted image
Vse kar poješ, gre posredno na otroka, tako da... tvoja G je res slika.

Ampak, morebiti pa je mislila, da se izogibaj sladkarij, pa prevelike količine ogljikovih hidratov, pa zelo mastnih ali slanih jedi. Zaradi slednjih bi posledično začela precej otekati, če si nagnjena k temu.

Po moje ne morš falit, če ješ ribe, pa belo meso, pa veliko kuhane in sveže zelenjave, sadje, polnozrnat kruh, testenine, krompir, polento pa eno porcijo vsakega. Seveda ne na isti dan.user posted image  Kakšen sendvič s pusto šunko ti tudi ne bo škodil... Mah, jej vse, zmerno, pazi samo, da ne bo preveč soli in maščob, ocvrtega, pocukranega...

Dober tek.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

13.04.2006, 12:01

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Tudi jaz še nisem slišala za kaj takega.user posted image  Verjetno je mislila, da jej zdravo, ne količinsko za dva, temveč kvalitetno za dva. Kot je Barbs napisala, čimveč sadja, zelenjave, belo meso, pa čimmanj sladkarij in raznih prigrizkov. Dober tek.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem