cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kaj delate iz ajdove kaše?

clock-img

14.11.2013, 14:30

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Mi jo imamo radi z zelenjavo in mesom (ali brez), ala rižota, s tamalim jo imava rada z razno zelenjavo v obliki hladne solate, pa z gobicami je tudi fajn, potem mi pa zmanjka idej tako da če mi lahko zaupate še kakšen recept...

clock-img

14.11.2013, 16:53

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

Nekje sem enkrat brala en recept, da se jo naredi na sladko... skuhaš v vodi, zmešaš z narezanim sadjem in malo stepene sladke smetane.

meni sicer blazno zanimivo pride s kislim zeljem. samo na vodi kuhana, postrežena s kuhanim kislim zeljem. ker ne znam naredit ajdovih žgancev je to 'next best thing' user posted image pa kaki narastki z zelenjavo in slanino so tudi odlični z ajdovo kašo.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

14.11.2013, 17:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.11.2013, 11:46

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

jaz iz ajdove kaše najraje juho, ajdovo kašo z zelenjavo, kot prilogo in ajdovo kašo z japki kot sladico.

clock-img

17.11.2013, 11:56

clock-img

Lukka

pencil-img

721

Jaz pa iz ajdove kaše ponavadi naredim "žunkl". To je ajdova kaša potenstana na čebulici, v njo pa prilijem smetano za kuhanje in dodam na drobno narezane slive in olive. Lahko dodate tudi koruzo. Potem popečem v pečici maslene kruhke in žunkl namažem gor...

clock-img

17.11.2013, 12:19

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka
Jaz pa iz ajdove kaše ponavadi naredim "žunkl". To je ajdova kaša potenstana na čebulici, v njo pa prilijem smetano za kuhanje in dodam na drobno narezane slive in olive. Lahko dodate tudi koruzo. Potem popečem v pečici maslene kruhke in žunkl namažem gor...

to je ful dobro s kečapom ali sladkim senfom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem