cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kašice z alpskim mlekom

clock-img

16.03.2010, 21:13

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Našemu tamaučku sem začela občasno delat hrano z alpskim mlekom, namesto adaptiranega (pire, ovsena kašica ipd.), ampak opažam, da ko mu naredim kaj z alpskim, noče jest. A mislite, da se bo navadil na okus, ali naj probam zamenjat mleko? Mogoče je pa še prezgodaj - ima 11 mesecev?

clock-img

17.03.2010, 11:55

clock-img

pefika90

pencil-img

100

Oj.
Moje mnenje glede alpskega mleka za dojenčke je naslednje:
Kar sem slišala kaj je v alpskem mleku noter, ne bi priporočala nobenemu. Ne dojenčku in ne odraslemu. In že tko al tko se prehranjujemo tako, da zaužijemo veliko nezdravih snovi (E-ji). Mislim, da otroku očitno to mleko smrdi...prej je bil navajen na bolj zdravo, naravno. Zdaj pa mu to ni všeč, po mojem ravno zaradi teh snovi, ki so noter. Tako, da priporočam, da svojega otroka čim dlje hranite s čim bolj naravnimi in zdravimi živili. Tako je le moje mnenje.
Lep pozdrav.

clock-img

17.03.2010, 12:40

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Probaj s svežim mlekom. Če ne b0 maral, pa nadaljuj z AM

clock-img

17.03.2010, 21:42

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Hvala, bom probala.

clock-img

23.03.2010, 14:37

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Probaj s svežim mlekom. Če ne b0 maral, pa nadaljuj z AM

Se strinjam. Mi smo odkar tamala hčerka je KM, prešli z alpskega na sveže mleko in nam je vsem bolj dobro.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem