cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

jupijaja jupi jupi ja

clock-img

14.09.2004, 19:02

clock-img

neža76

pencil-img

126

Punce..... pri meni je hudičevka :hudicek::hudicek:M:hudicek::hudicek: danes spakirala in odšla!! Sem ji zagrozila, da bolje da je sedaj 9 mesecev ni, drugače ji bo trda predla!;););)

In jaz sem dobre volje, ker bova z moji dragim spet pridno :sloncek::sloncek::sloncek: in tokrat upam na9nebesa!
Mislim, da nama bo tokrat uspelo!!
Držim pesti za vse vas..... in punce pozitivno razmišlajte in boste videle......:duda: bo kmalu tu!!

Srečno:)!
Neža76

clock-img

14.09.2004, 20:46

clock-img

Anonimen

:sloncek::sloncek::sloncek::)-:)-:duda::duda:9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

clock-img

15.09.2004, 07:51

clock-img

mozart

pencil-img

185

Ja Neža76 ti si pravi sonček za naš optimizem.
Mene je zaradi te :hudicek: popadla že prava depresija. Res sem bila prepričana, da sedaj pa bo 9nebesa. Upam da bo tudi pri meni šlo na boljše. Odločila sem se, da sploh ne bom razmišljala o :duda:.

No rekla sem tudi, da ne bom obiskovala ringaraja.net, a ne morem, sem že zasvojena. Kaj še bo?

lep pozdrav,

tija :angel:

clock-img

15.09.2004, 08:06

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Hja Tija,jest sm se čist isto odločila.Zadnje čase sem obupna,čist obsedena,sam na :duda:še mislm.
Pa sem se ravno tako odločila,da se ne mislm več sekirat,v življenju je še tooooliko lepih stvari.Najsrečnejša sem lahko že zato ker imam najboljšega fanta k me ima ful rad in jest njega.Lepo se imava skupaj in to je najbl važn.Če pa kdaj dobiva še :duda:bo pa popolno.sam sekirala se pa ne bom več,res.
Lepe pozdravčke.........andrejka:rozica:

clock-img

15.09.2004, 15:02

clock-img

puncica

pencil-img

9847

:bravo::bravo:Tako je treba

clock-img

15.09.2004, 21:11

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

:bravo::bravo: drzim pesti!
LP, Tina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem