cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

jooj albumi

clock-img

15.10.2004, 22:24

clock-img

lorelei

pencil-img

263

Pravkar sem se nagledala vaših fotk! Kako sem vam fovš:(, ker imate digitalce. Jaz pa klasik in fotke samo na papirju. Pa še skenerja nimam, da bi si kako fotko spravila na računalnik. :((:((:((

Pa bo res treba varčevat in nabavit še digitalni fotoaparat. Ampak na ta način ne bomo nikol imeli hiške...:((:((:((

clock-img

15.10.2004, 22:27

clock-img

Anonimen

Lorelei, verjamem, da ti je težko...mi tudi nismo imeli digitala do junija letos...tko da sem dala sošolcu skenirat slikce, da sem mela za okrog pošiljat in za na RR:)
lp,:fis:

clock-img

15.10.2004, 22:33

clock-img

ninca

pencil-img

995

mi mamo pa digitalca ampak je fora v tem, da slike na cdjih po 5 do 10 letih preprosto izginejo tk da bomo dali nekaj slik razvit v standardne:zmeden:

clock-img

16.10.2004, 09:27

clock-img

Anonimen

lorelei hellow saj ga lahko kupiš na obroke pri Nekermanu .Pozdrav pa da bi čimprej lahko fotke delala:)-:)-:)-

clock-img

16.10.2004, 10:59

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Midva imava nekega "žnj" za 10.000 SIT.Tako malo zahec je čisto uredu,za kvaliteten in lep spomin pa je tako ali tako najlepša klasika.:)

:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem