cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

jok takoj po hranjenju

clock-img

15.06.2006, 19:46

clock-img

DEJANA

pencil-img

81

Včasih se mi zdi, da problemov nikoli konca - komaj rešimo enega, se odpre nekaj novega. S sinčkom sva na Novalacu ac1. Vse je bilo v redu, pred tremi dnevi pa je začel nemirno jesti, stekleničke ne izprazne popolnoma (kot jo je na začetku), poleg tega začne po hranjenju neutolažljivo jokat. Rekla sem si - to so najbrž krčki, pa ne vem če je to res to. Mogče mu mleko ne ustreza - ampak to b se najbrž videlo že na začetku?! Ima katera od vas podobne izkušnje joka po hranjenju?

clock-img

15.06.2006, 22:31

clock-img

natalia

pencil-img

1423

- če steguje rokice in nogice so krčki, pri nas je bilo tako.
-mogoče ga tišči zrak, dvigni ga pokončno
- mogoče je prevroče mleko
-mogoče premlačno
- mogoče je okus mleka drugačen
-jaz sem raje mešala manj močno mleko (kanček več vode, kot dodatka)

-preveri vse, če je to o.k. so kolike oz.krčki.

lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

16.06.2006, 21:47

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Tudi midva s sinckom imava zadnje tri dni podoben problem, le da se to pri nama dogaja po dojenju. Hkrati isce in me odriva, neutolazljivo joka, da je ze cisto rdec, pa tudi z nogicami in rokicami krili na veliko. Tudi jaz razmisljam in studiram kaj bi to lahko bilo, pa mi je pocasi ze zmanjkalo idej. Ce so krci, mi je cudno, da se pojavljajo striktno samo takoj po dojenju. Je pa res, da sem mu zacela dodajati AD3 kapljice (vendar smo zaenkrat samo pri eni na dan) user posted image user posted image user posted image . Pomislila sem tudi na to, da mu je mogoce vroce, ko je tako stisnjen k meni, glede na to, da se je v zadnjih nekaj dneh tako segrelo...

Ja, kaj pa vem... ce se cez vikend ne bo izboljsalo, bom pa kar v posvetovalnico poklicala in malo povprasala... Upam, da se zadeve kmalu izboljsalo, ker me kar malo stiska, ko se bljiza cas dojenja. 

lp

clock-img

22.06.2006, 12:47

clock-img

pancek

pencil-img

40

Zdravo Moj sonček,
z mojo Tjaško imava enake težave po dojenju.  Skoz poslušam, kako so otroči zadovoljni po dojenju, moja ta mala pa včasih (ne vsakič!), pa tako joka, da se mi kar srce trga user posted image (vsakič preverim, če je še lačna in ji ponudim še drugo dojko, pa zavrne in joka - oziroma CVILI dalje).Povej, kaj ste uredile in kaj si zvedela pri pedijatru.
LP

clock-img

22.06.2006, 13:51

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Naša user posted image  je tud jokala vendar ne po hranjenju ampak že kar med hranjenjem, je blo grozno in je trajalo kar nekaj tednov. imela je težave s podiranjem kupčka, ji je to potem  končno uspelo skoraj med in po vsakem hranjenju pa je bilo boljše. zdaj pri treh mesecih pa  sploh ne podira več kupčka user posted image  ampak na srečo tud težav nima zaradi tega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem