cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

jok ob dojenju

clock-img

13.08.2006, 23:06

clock-img

eya

pencil-img

4615

Do sedaj (dobre 4 mesece) sva se samo dojila in nikoli nisva imela nobenih problemov. Sedaj pa ful manj spije (včasih 3 minute, včasih 5, res redko, da se doji 7 minut). Po teh minutah se umakne, če ga silim, je jok. Včasih še išče dojko, ko jo zagrabi-spet jok, odmikanje. Če dojko stisnem, mleko kaplja ali teče curek. Ni mi jasno, v čem je problem user posted image
Naj poskusim mleko izčrpat in mu ga dam po flaški (sploh nimam še črpalke, no eno flaško imam, samo ne vem, če zna pit po njej?)
Do 3 mesecev je zelo lepo pridobival težo, v zadnjem mesecu pa samo 300 g. Joka zelo malo, nisem opazila, da bi bil lačen. Presuh tudi ni...
Patronažna mi pravi, da je za GH še premajhen.
Ponoči se zbudi ob 2 in 5, včasih je spal do 6ih.
Prosim za kašen nasvet...

clock-img

14.08.2006, 00:29

clock-img

sjug

pencil-img

334

Pozdravljena!

Tudi pri nas je bila nekaj časa podobna situacija. Mali je bil na joški, potem se je odtrgal stran in se drl. Priznam, da že takrat nisem imela pojma, kaj mu je. Je pa sčasoma minilo. Mogoče mu pa ponudi čaj ali pa kak sadno-zelenjavni sok. Kaj če je samo žejen? Torej v tolažbo, če je otrok drugače lepo zalit in živahen, se ne vznemirjaj, pač razvojna faza. Našega je minilo, pa bo tudi tvojega user posted image .

LPSandra


_____________________________

Never Ever Give Up!

clock-img

14.08.2006, 00:43

clock-img

fuzzy

pencil-img

98

Pri nas je enako, pa še tri mesece nismo stari. Opaža,. da je to takrat, ko je utrujena, pa ne more zaspati ali pa ko jo mučijo vetrovi. 

clock-img

14.08.2006, 22:22

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Pri nas je tudi bilo kot si pisala ti. Do sedaj (skoraj 7 mesecev) že parkat po nekaj dni. Prvič se je tudi premalo zredila. Še sedaj je skoraj vsak večer tako. Res je, da je takrat že utrujena in zaspana. Takrat jo malo iz ene dojke prestavljam na drugo, da se predrami. Na dojki mi le redko kdaj zaspi. Poskusi hraniti, takrat, ko se zbudi oz. nekaj minut po tem.

clock-img

15.08.2006, 11:10

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Si mu mogoče poskusila dat drugo dojko? Če se je Aljaž drl med dojenjm in odklanjal eno dojko, je ponavadi pomagalo, da sem mu dala drugo in je lepo jedel. Včasih se je drl tudi zato, ker je mleko preveč teklo in ga je kar zalivalo, pomagalo je, da sem si malo mleka iztisnila.

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

15.08.2006, 13:22

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ja, tud to počnem, velikokrat pomaga. Pa lepše se doji, če se hrani takoj, ko se zbudi ali pa ko je precej zaspan. Zdaj se dojiva tudi na uro in pol, mislim, da več spije. Še vedno pa kočna ponavadi v 3-4 minutah.

Upam, da bo tehtnica čez kak teden pokazala več...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem