cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

joga za nosečnice

clock-img

02.06.2008, 17:12

clock-img

gracija

pencil-img

13

Pozdravljene,

zanima me, če katera ve kje poteka joga za nosečnice ali pa vsaj kakšna dobra telovadba v bližini viča ali kje blizu.

lep pozdrav

clock-img

15.06.2008, 08:09

clock-img

AinB

pencil-img

903

Živjo!
Jaz hodim tja in to ravno na viču. Če hočeš ti na ZS pošljem podatke. Samo si malo pozna. Samo še 2x imamo, potem pa so počitnice do septembra. Drugače pa je res fajn. Jaz hodim že 4 mesce.

clock-img

15.06.2008, 15:33

clock-img

smeja2

pencil-img

353

ej AinB a so tiste vaje ki sem ti jih jaz poslala kej podobne unim ki jih vi delate?

clock-img

27.06.2008, 14:29

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Iz tega naslova imam pa tudi jaz eno vprasanje. Ali mi lahko katera pove za kaksno knjigo ali dvd, kjer bi se lahko malo bolj seznanila z jogo za nosecnice? Ali pa ce ima mogoce katera kaj v elektronski obliki in mi lahko poslje?

No, vsaka informacija bo dobrodosla, ker v nasih krajih ni takega "luksuza", da bi imeli vadbo namenjeno posebej nosecnicam.

Hvala vsem!

p.s. in gracija oprosti ker smetim tvojo temo, ampak se mi ne zdi smiselno odpirati nove user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

17.09.2008, 08:08

clock-img

pikapoka12345

pencil-img

79

Živjo nosečke,

joga za nosešnice je super. Jaz hodim v Devi center v Ljubljani. Joga je prilagojena in se prav fino malo razmigaš. Vendar sam toliko kot moreš. user posted image  Učiteljica je super, skupinica je mala. Praktično se dela zelo individualno.

Priporočam!

Lep pozdravček vsem.

clock-img

26.09.2008, 16:22

clock-img

angelito

pencil-img

262

hojla

jst bom sla pa na jogo za nosecnice v sadhano => http://www.sadhana.si/ , ampak sele naslednji teden - po nuhalni. sem pa v ta joga center ze hodila in sem zelo zadovoljna z njimi.

bi pa hodila 2x tedensko, ampak nikjer nimajo - niti v deviju.

lep vikend punce!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem