cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

jezna

clock-img

25.01.2007, 19:59

clock-img

livia

pencil-img

2395

Pediatrinja je rekla, da tamalo peljem v razvojno, ker ko stoji ima gležnje ful zvite (preveč gibljiv gleženj). Klicala sem v razvojno in so nas naročili 8.3. Halooooo????? Čez mesec in pol!!! To je samo teden dni predno morem nazaj v službo. Se mi zdi prav škoda, da že ta čas ne morem kaj delat z njo, da odpraviva napako.
A je možno, da mi zaradi tega podaljšajo porodniško?

clock-img

25.01.2007, 20:02

clock-img

Anonimen

ja imajo vrjetno vrste a ne? kaj pa samoplačniška varianta in potem zhtevaš od zzzs denar nazaj? tako je v kranju za uz kolkov! prvi uz so hotl dat pri pol leta user posted image  ja če plačam pa lahko takoj user posted image

clock-img

25.01.2007, 21:44

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Sigurno bi te morali prej vzeti na pregled,ker bosta sigurno obiskovali NF. Jst bi na tvojem mestu mal zatežila. Reč,da tamala sploh ne more hodit in da tebe in tvojo pediatrinjo ful skrbi. na podlagi tega,če ima res gleženjčke zvite in če bosta obiskovali NF ti lahko podaljša porodniško.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

26.01.2007, 13:30

clock-img

POKPOK

pencil-img

143

Pojdi nazaj k pediatrinji. Naj ti na napotnico napiše nujno. Potem pa nesi napotnico v RA. Sedaj v času viroz in vsega mogočega, se zna zgodit, da vaju takoj vzamejo. 

clock-img

27.01.2007, 18:24

clock-img

DrejcDrejc

pencil-img

480

V RA res naročajo za ful naprej... imajo očitno gnečo. Če ti ne uspe s teženjem, morda greš samoplačniško kar do kakšne fizioterapevtke, da ti pokaže, kako ravnati v taki situaciji. Podalljšanje porodniške pa dobiš na podlagi izvidov iz RA, kolikor vem. Torej bi te moral kmalu vzeti, pa še 30 dni pred potekom porodniške moraš dat vlogo za podaljšanje - se mi zdi.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem