cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

jeza

clock-img

19.02.2006, 22:48

clock-img

kiki.l

pencil-img

58

Na kakšen način pustite tamalim, da izrazijo svojo jezo in nepodobravanje.
Mislim tisto varianto, ko jim nekaj ni všeč in se derejo ali grizejo ali tepejo.

Zigi grize in tepe (večinoma igrače, zadnje čase pa tudi sebe in mene).  Poskušam jo razumeti, ker še ne zna povedat, torej mora najti nek način kako izrazit svojo jezo.

Naj grize polštr, kakšno igračo????user posted image user posted image user posted image

Nebi je hotela zatret, kajti jeza je čustvo kot vsa ostala in vsake toliko časa prav paše malce puser posted image user posted image .... tudi meni.

clock-img

19.02.2006, 23:43

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tastarejši renči in kriči.Tamlajši se pa meče na tla.Ampak prej ko slej nehata,ko vidita,da ne dosežeta svojega.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

20.02.2006, 07:09

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Vedno je odvisno od otrokovega obdobja. Moj ta manjši (14 mes) se že od kakšnega 6,7 meseca vrže vznak(nazaj), seveda brez da bi vedel, kaj je od zadaj in kako nevarno je. Tako, da ga pač ne pustim, da bi se vrgel in ga primem, ke je pač še premajhen, da bi razumel.
Ta večji pa je izražal jezo, da se je vrgel ob tla tudi sredi Interspara(kjer smo ga pustili) in je trajalo ravno 20 sek, nato je pritekel za nama, sedaj izraža jezo z glasnim govorjenjem(beri drenjem), metanjem stvari... Vendar ta večjemu lahko povemo, da se to ne dela in se pogovorimo zakaj je jezen in kaj mu ne paše, kar nam včasih rata, včasih pa pač nič ne pomaga in ga pustimo, da se pomiri.
Nisi napisala, koliko je tvoj otrok star....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

20.02.2006, 10:54

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Nič kaj izrazito ne kaže jeze... če ji pa kej ni všeč, pa takoj v jok.

clock-img

24.02.2006, 14:57

clock-img

kiki.l

pencil-img

58

Zigi je stara leto in pol.

Se je pa zgleda že uneslo in je trajalo le en teden. Verjetno zato ker sem jaz pričela več delati in je več z varuško.

Zdaj ko je to sprejela je zopet otrok s katerim se da vse pogovorit in se zmenit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem