cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

je vročina al ni?

clock-img

15.11.2005, 12:35

clock-img

Anonimen

js sploh ne vem več kaj je vročina in kaj ni. za dojenčke vem da se povišana telesna temperatura začne pri 37,5 merjeno pod pazduho in se začne zbijat pri 38,5.
kako pa je pri malčkih? k zdej me kliče mat panična da ma tamala 16 mesečna malčica 37,1 vročine pa da je čist boga? a je to že vročina tako kot vročino štejemo pri odraslih - se prav od 37 naprej?

clock-img

15.11.2005, 14:16

clock-img

Anonimen

Ja, po moje se šteje kot pri odraslih. Saj vročinica je res minimalna, ampak bolj je zoprno tisto, da je "čist boga". Torej se lahko nekaj kuha.

clock-img

16.11.2005, 00:10

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Za nekatere ljudi je že nizka temperatura lahko zelo zoprna.Nekateri pa imajo 39,0 pa še zmeraj ne delujejo prizadeto.
Pri otrocih se vročine pod 38,5 naj ne bi zbijalo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

16.11.2005, 07:35

clock-img

Anonimen

no sej zvečer jo je mela pa že 38 tko da je vročina :( matr sem žalostna. kr naprej neki je bolna in spet sumim ušesa. mi je že narodn v zd hodt k se mi zdi k da mamo abonma tm, pa non stop antibiotike user posted image

clock-img

16.11.2005, 08:20

clock-img

Anonimen

Lara, kaj pa Bronchomunal, a ste kaj probali? Jaz mu ga ravno zdaj dajem.

clock-img

16.11.2005, 08:22

clock-img

Anonimen

ne..kaj je to bronhomunal?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem