cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

jajca

clock-img

13.07.2006, 21:47

clock-img

jagoda80

pencil-img

80

Živjo!
Mene pa zanima, kako je kaj z jajci. Ok, surova, vem, da niso priporočljica. Kaj pa drugače, a je pomembno, da jih jemo. Ker meni sploh ne pašejo. Že prej nisem bila kaka velika ljubiteljica jajc, zdaj sem pa že parkrat pomislila, da bi bilo mogoče fajn, kakšnega pojesti.
Thanks za odgovore. Lp

clock-img

13.07.2006, 22:04

clock-img

dix

pencil-img

897

Ne sili s s tistim kat ri ne paše. je dovolj ostale raznovrstne hrane s katero boš pokrila potrebe po vseh mineralih vitaminih in tudi maščobah ;-)

clock-img

13.07.2006, 22:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.07.2006, 22:46

clock-img

mika

pencil-img

6485

Ko sem bila user posted image  nisem smela jajc ne videti ne vohati, kaj šele jesti. Moja starša pa sta ravno v začetku moje nosečnosti norela z neko dijeto, po kateri sta jedla jajca, pol si lahko mislite kako mi je bilo. No, saj sta jo hitro opustilauser posted image .

če ne boš jedla jajc ne bo nobene škodeuser posted image

clock-img

30.08.2006, 01:01

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

pa še problemov s holesterolom ne bo user posted image

men včasih sploh ne pašejo in jih po dva meseca ne jem... potem mi pa kdaj tolk sedejo, da se morm kr mau nazaj držat, ker menda ni dobro tolk jajc pojest user posted image

sem zagovornica načela, da jej tisto, kar ti diši in paše... ti bo že telo povedalo kaj potrebuje... men že celo nosečnost zelo paše špinača... in vsebnost železa v krvi se je od začetka nosečnosti pa do zdaj spremenila na bolje (tudi kadar nisem jedla dodatka želeaza v obliki tabletk ni kaj preveč padla)

clock-img

31.08.2006, 15:48

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Jajca nimajo veze s holesterolom ... user posted image
Važna je kombinacija, kako beljakovine uživaš. Ni priporočljivo kombinirat jajc (ali mesa) s kruhom, krompirjem ..., če pa imaš zraven zelenjavo, stročnice, vlaknine, lahko poješ tudi 5 jajc na dan.
Sicer pa jajca po sestavi beljakovin ter vsebnosti vitaminov in mineralov veljajo za popolno hrano. Rumenjak vsebuje vitamine A, D, E, B12, riboflavin, folno kislino, železo, cink in fosfor.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

20.10.2006, 10:19

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Jej kar ti paše in ne matraj se s tistim kar ti ne. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem