cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izvidi iz bolnice

clock-img

10.12.2007, 14:22

clock-img

Anonimen

kako dolgo ste čakale na papirje iz bolnice? V petek sem imela abrazijo in me zanima kdaj bodo papirji? Moja zdravnica je rekla da naj se pri njej oglasim, ko bom imela papirje iz bolnice. 

clock-img

11.12.2007, 09:42

clock-img

Anonimen

Naj samo povem, da jst izvidov po dveh mesecih iz bolnice nimam in jih tudi ne bom dobila. Po 3 tednih pa sem iz bolnice šele dobila odpustnico, na kateri je pisal, kaj so mi naredili in zakaj. To je vse. Bila pa sem v trboveljski bolnici.

clock-img

14.12.2007, 14:54

clock-img

Anonimen

Abrazijo sem imela v Ljubljanskem kliničnem centru 06.09.2007 papirje oz. histopataloški izvid pa sem na dom dobila 25.09.2007. Vse skupaj sem dobila zelo hitro.

clock-img

14.12.2007, 14:56

clock-img

suzugov

pencil-img

117

abrazijo sem imela ta torek, včeraj sem po pošti domov dobila odpustno pismo, kjer so napisali, kaj so mi delali, zakaj in priporočeno dobo počivanja... na posegu sem bila v SG.

Zdaj imam dva angelčka, ki pazita name...

clock-img

14.12.2007, 15:03

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Jaz sem bila na abraziji konec avgusta in sem tudi tako kot vesnica dobila histopatoloski izvid domov po kaksnem slabem mesecu.
Kolikor vem, so takrat delali neko studijo in so zato vzorce tudi raziskovali, kolikor vem, tega ne pocnejo standardno, tako da sem bila presenecena, da sem dobila izvid.

clock-img

14.12.2007, 17:10

clock-img

Muca83

pencil-img

1000

Jaz sem imela abrazijo septembra in nisem dobila nič. 6 tednov po abraziji pa sem bila na pregledu pri svoji G in tudi ona ni dobila ničesar iz bolnice. Je rekla, da če bi bilo kaj pomembnega, bi že poslali. 

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

clock-img

17.12.2007, 10:45

clock-img

maska

pencil-img

143

jaz sem imela abrazijo septembra in do danes nisem iz kliničnega centra v Lj dobila nič. bila sem že na ginekološkem pregledu in sem videla, da je zdravnica imela neke papirje vendar sem ob vseh drugih vprašanjih na to čisto pozabila. sama oa tudi ni komentirala.

clock-img

17.12.2007, 11:23

clock-img

...Martina...

pencil-img

381

jaz sem po abraziji drugi dan zjutraj bila odpuščena... namesto da mi jo pošljejo po pošti, sem počakala do 12h in osebno prejela odpustni list....

to pa zato, ker sem bila zaradi krvavitev 14 dni pred abrazijo in so rekli da mi pošljejo izvide domov a še danes jih ni...

clock-img

17.12.2007, 12:08

clock-img

Joob

pencil-img

563

Odpustnico sem dobila naslednji dan po UPN.
Izvide iz Inštituta za medicinsko genetiko še nisem dobila.
UPN sem imela 8.11.07.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem