cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izračun porodniške če rodiš predčasno

clock-img

13.10.2004, 08:23

clock-img

dana

pencil-img

1395

Moj PDP je 18.2.2005, mi je pa na UZ v 22 tednu ginek. rekla, da je sicer malce velik za svoje tedne, ampak da zaradi tega ne bova prestavljali PDP.

Na porodniško naj bi tako šla z 21.1.2005.

Me pa zanima kako je s potekom porodniške, če bi rodila npr. 14 dni prej ali pa celo več. Ali mi potem propade kakšen dan ali se normalno šteje naprej tako kakor da sem rodila ob roku.

Upam, da sem postavila dovolj jasno vprašanje in hvala za odgovore,

lp dana :sloncek:

clock-img

13.10.2004, 10:32

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Jaz sem rodila 15 dni prej. Pa nisem razmišljala o čem takem. Na porodniško sem šla 19.06. rodila sem 02.07 PDP pa sem imela 17.07.... Ne vem v porodniški sem normalno do 18.06.2005. LP

clock-img

13.10.2004, 12:16

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Porodniška se ti podaljša samo za toliko časa, kolikor pred nastopom porodniške prej rodiš, se pravi če bi Taša rodila pred 19.6. bi se ji za toliko dni podaljšalo kolikor dni pred tem datumom bi rodila, upam da nisem preveč zakompliciran povedala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem