cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izračun bolniške?!

clock-img

11.10.2004, 23:36

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Oj!
No, mene pa mel mede ta mesec, k je bila plača(sem na bolniški) veliko manjša kot pretekli mesec:(!
No bolniški sem že od sredine julija! Kot mi je znano obračunavajo bolniško 90%, za mesec avgust sem dobila plačano bolniško tako kot sem računala, za mesec september pa je denarja kar 15.000 sit manj kot prej! Od kje takšna razlika? Je možno, da do razlike pride zaradi tega, ker sem bila v mesecu avgustu še nekaj dni v breme delodajalcu, v septembru pa je vse izplačeval zavod? A so se mogoče zmotl?
Kaj mislite? Pomagajte mi prosim!
Lp, Eva 17t in :duda:

clock-img

12.10.2004, 08:51

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ne vem če za daljšo bolniško ne dobiš 80%?? Pa nisem čisto prepričana.

Lp Lunca

clock-img

12.10.2004, 09:48

clock-img

cekrček

pencil-img

108

Eva 1 :miska:

Jaz sem ravno tako od julija na bolniški in se mi je pozalo pri plači za 10.000 sit med avgustovsko in septembersko plačo, ker prvi mesec te še plača tvoj delodajalec, če pa si več kot 31 dni na bolniški, gre vse skupaj na komisijo in takrat te plačuje država.Bolniška od države je pa 80%.Vem pa da se vsak tolar zelo pozna, a ne?:(

Lep dan ti želim :metulj::metulj::metulj:

clock-img

14.10.2004, 14:31

clock-img

KL

pencil-img

25

Ni čisto tako. Bolniška je 90% tudi po 30 delovnih dneh, vendar morate pa se za osnovo vzame povprečje enega leta nazaj. Se pravi če si imela manjšo plačo v letu 2003 bo tudi nadomestilo manjše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem