cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izpuščaji po porodu?

clock-img

23.04.2009, 14:22

clock-img

greg570

pencil-img

2

Zdravo,

en mesec po porodu so se mi pojavili izpuščaji po levem in desnem boku, zdravnica je posumila na herpes zoster, vendar so na infekcijski kliniki naredili test in so ugotovili, da to ni herpes...zdaj pa so me napotili k dermatologu....
zdaj pa me zanima ali ima katera od vas podobne izkušnje?

clock-img

29.04.2009, 21:02

clock-img

Anonimen

Približno 3 tedne po porodu sem začela dobivati izpuščaje po telesu kot da bi me pičil komar in to predvsem na stiku kože z robovi hlačk, elastije pižame, elastike nogavic, modrca in pa na notranji strani zapestij. Kaj bi to bilo, ne vem. Res da imam že vrsto let atopični dermatitis, res pa je tudi, da se je en mesec po porodu moje telo dejansko sesulo in da so ti izpuščaji samo odziv, da v meni nekaj ne štima. To pa je sam porod, slabokrvnost, živci, padec odpornosti in pa hormoni, ki mi grenijo vsakdan še zdaj, 4 m po porodu. Ti izpuščaji se mi kar iznenada pojavijo, en ali pa več, zadnje čase predvsem na rokah, srbijo ko hudiš, drug dan pa jih kar nimam več. Tako da jih tudi dermatologu ne morem pokazati, ker minejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem