cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izposoja nahrbtnika za nošenje

clock-img

10.07.2008, 16:49

clock-img

ami2

pencil-img

89

Živjo!

Morda veste, če kje oddajajo nahrbtnike za nošenje otroka (neke vrste renta sling le da gre za nahrbtnike)?
Ali to že obstaja ali je le moja pobožna željauser posted image

clock-img

11.07.2008, 08:16

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

pomojem tvoja in moja pobožna želja user posted image

clock-img

11.07.2008, 09:58

clock-img

lev76

pencil-img

261

Jaz ga imam za prodat, če se katera odloči, naj mi javi na zs.

LP

clock-img

28.07.2008, 12:41

clock-img

Bostjan-1

pencil-img

76

Za par dni lahko brezplačno posodim svojega Deuterja KC II ali KC III, le ponj bi bilo treba priti user posted image .
Da bi se kdo ukvarjal z izposojo, pa ne vem. Verjetno tudi ne bi bilo tržno zanimivo. Kdor veliko pohajkuje, si ga kupi, kdor pa le tu in tam na kak kratek izlet, pa ne potrebuje tako dobrega nahrbtnika.

LP, Boštjan

clock-img

28.07.2008, 13:36

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Bostjan-1

Za par dni lahko brezplačno posodim svojega Deuterja KC II ali KC III, le ponj bi bilo treba priti user posted image .
Da bi se kdo ukvarjal z izposojo, pa ne vem. Verjetno tudi ne bi bilo tržno zanimivo. Kdor veliko pohajkuje, si ga kupi, kdor pa le tu in tam na kak kratek izlet, pa ne potrebuje tako dobrega nahrbtnika.

LP, Boštjan

Ful hvala, se odločam, če bi ga kupila. Gremo na dopust za 20 dni. Če ga bomo ful rabli, bi ga kr kupila.

Kolko časa pa zdržiš nosit otroka težkega 15kg noter, preden ti hrbet zašteka?

clock-img

29.07.2008, 09:37

clock-img

Bostjan-1

pencil-img

76

Za 15kg ne vem, jaz sem (moral) zdržati 27kg (s prtljago) že večkrat po cel dan user posted image .

LP, Boštjan

clock-img

29.07.2008, 10:01

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Bostjan-1

Za 15kg ne vem, jaz sem (moral) zdržati 27kg (s prtljago) že večkrat po cel dan user posted image .

LP, Boštjan

A nebi šel z nami za nosača user posted image user posted image user posted image . Tamala ima 15kg, pa njen ruzaček in moja torbica. To je to.

clock-img

17.05.2017, 11:06

clock-img

Zarjan

pencil-img

11

Hej,

tukaj si lahko izposodite nahrbtnik za nošenje otroka: https://www.outdoorstation.si/oprema-za-otroke/

Lp,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem