cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izpadanje las - groza

clock-img

13.05.2009, 20:51

clock-img

freha

pencil-img

329

Meni že 4 mesece izpadajo lasje v šopih, na vrhu glave imam že plešo. A je to normalno? Groza! Najprej sploh nisem polagala brige, zdej pa se kr zgrozim ko se pogledam v ogledalu! A je to zato ker še dojim? user posted image user posted image user posted image Groza kdaj bo nehalo to izpadanje?

clock-img

13.05.2009, 21:14

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Je normalno! Sem ze veckrat tu gor napisla, bom se tebi....jaz sem naredila kuro z Vichyjevimi ampulami proti izpadanju las (za zenske) in mi je full pomagalo. Zaceli so mi izpadati tocno 3 mesece po porodu, nato se 3 mesece po koncu dojenja (hormoni), tako da sem jo naredila 2 krat. Lase imam tako dolge in mocne, kot se nikoli. Kupis jih v lekarni in stanejo okoli 30€ , lahko pa soi zraven dokupis se enak sampon, stane pa 10€. Rezultat ni viden po prvem nanosu, ampak po 1 mesecu ti skoraj ne bodo padali vec. Preberi natancno navodila in ce se bos drzala, ti bo 100% pomagalo.

Aja pa se to, vsi tej lasje, ki so ti izpadli, bodo zrasli novi, se vec jih bo, vendar bodo kratkiuser posted image

clock-img

13.05.2009, 21:17

clock-img

end1

pencil-img

1598

večini žensk po porodu pride obdobje izpadanja las, meni so po obeh nosečnostih, približno tri mesece kar veliko, lase sem si prala s šamponom proti izpadanju, je zdaj pa že boljše.

Če ti gre res veliko las ven, pa bi jaz šla do osebne zdravnice, mogoče te da na kak pregled stanja hormonov. Sem pa tudi jaz oba dojila. Upam, da ti čimprej mine.

clock-img

15.05.2009, 10:42

clock-img

jonna

pencil-img

54

Jelcy,
pa lahko uporabljaš ampule kljub dojenju???

clock-img

15.05.2009, 12:02

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Meni so nehali izpadati, takoj ko sem dobila 1. menstruacijo. Prej je bilo pa tudi hudo... Zdaj pa vidim polno manjših las na glavi, tako da rastejo nazaj user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

15.05.2009, 22:38

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Ja seveda lahko...sej jih ne pijes, ampak naneses na lasice. Brez skrbi, jaz sem dojila brez problema.

clock-img

16.05.2009, 15:03

clock-img

katjuša97

pencil-img

19

tudi jaz se ti pridružujem. Sem imela močne, dolge lase, zdaj pa se že po vrhu lasišča kar bliska toliko jih je izpadlo. sem že študirala, da bi nehala dojiti, sam mi je škoda če imam pa dosti mleka.  bom obiskala zdravnika da vixdim kaj bo on rekel, ker meni zaenkrat nobeni šamponi in ampule še niso pomagaleuser posted image .

clock-img

16.05.2009, 15:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.05.2009, 22:23

clock-img

Monni

pencil-img

164

Jaz imam večkrat obdobja, ko mi grozno izpadajo lasje. Po navadi mi zadostujejo čistilne pene in ampule, ki jih kupim v lekarni. Se mi je pa po obdobju hujšanja pod zdravniško kontrolo pred kakšnimi 8 leti zgodilo, da se mi je prav tako poznala pleša zaradi močnega izpadanja las in mi je moj zdravnik izdal napotnico za dermatologa, kjer sem dobila neko tekočino, ki je delovala v trenutku. Tako da jaz bi ti priporočala, če vidiš, da ti lasje izpadajo v ekstremnih količinah stopi raje do osebnega zdravnika in naj te napoti do strokovnjakov. Če ti tam rečejo, da je to normalno si še vedno lahko kupiš v drogerijah in lekarnah šampone, pene in ampule.

Res pa je da še ne vem, kako to poteka po porodu, vendar upam, da me čez mesec in 9 dni ne bodo zopet pestile enake težave z lasmi, enkrat za spremembo bi lahko to fazo preskočila user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem