cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izmenska OŠ

clock-img

18.07.2007, 17:07

clock-img

karmy

pencil-img

2530

poleg tega da ne verjamem da nisem edina ki dela izmensko, me zanima če sploh obstaja kakšna osnovna šola ki ima izmenski pouk?user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

18.07.2007, 18:20

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Ne. Po prenovi oŠ so vse prešle na enoizmenski pouk. 

clock-img

18.07.2007, 18:28

clock-img

Anonimen

To je bilo včasih, ker je bilo zelo veliko oddelkov za en razred.
Nevem mogoče je še kje vpisanih toliko otrok, da imajo izmenski pouk. Pri nas v Celju ni kolikor vem. Na tej šoli na katero moj sin hodi je ta letnik samo en razred in še to jih je samo 20 otrok.
Ja je pa to velik problem, ko je šel v prvi razred, še 6 let ni imel sem delala izmensko in je zelo hudo, sploh pa ker tako malega otroka prvi razred moraš pripeljati do šole in priti po njega.
Pa še doma ga ne moreš pustiti samega tako malega, ja je pa podaljšano bivanje, samo mora nekdo ponj, ko si ti v službi.
In ta teden, ko delaš popoldne otroka sploh ne vidiš in mu tudi ne moreš biti kaj veliko v pomoč pri učenju.

Res bi bilo bolje za nas mamice ki delamo izmensko, da bi bil pouk izmenski.
Tudi jas bom do takrat, ko moj najmlajši začne z OŠ dobila zaposlitev in to bo izmenski delavnik in bojo težave. No sedaj je vsaj vrtec tudi izmenski.

clock-img

18.07.2007, 18:38

clock-img

karmy

pencil-img

2530

čipka kako pa ti to rešuješ? ker mene tud to skrbi...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

18.07.2007, 18:45

clock-img

Anonimen

Po njega mi je hodil takrat ko sem delala moj najstarejši sin, takrat je bil v srednji šoli. Nevem kako bi drugače naredila če njega nebi imela. Še dobro, da imam več otrok in takšno razliko med njimi in pri najmljajšem upam, da bo tasrednji tako prijazen in mi bo pri tem v pomoč.

Upam, da se boš tudi ti nekak znašla.

clock-img

18.07.2007, 18:50

clock-img

Anonimen

Pa še tole, ko je moj prvi sin začel obiskovati prvi razred je bil že v 8 letu in toliko samostojen, da nisem imela nobenih težav.
Res me jezi tale devetletka, tako majhen otrok v šolo naj bi ostalo tako, kot je bilo in res mamice, ki delajo izmensko imajo težave, če nimajo druge pomoči.

clock-img

18.07.2007, 19:51

clock-img

karmy

pencil-img

2530

a si bom lahko tvojega sina sposodila da bo varuška? user posted image sej sam za par let

clock-img

19.07.2007, 09:22

clock-img

poliloni

pencil-img

623

A vrtec imate izmenski? Blagor....
Pri nas (kjer je mimogrede turističen kraj in večina staršev dela izmensko ali pa kar po cele dneve) je vrtec namreč le do treh oz. z nekaj slabe volje do 4h....
Šol pa z izmenskim poukom (kolikor jaz vem) ni več! Če se motim me pa popravite...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem