cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izlet na hrib, goro s 4letnikom

clock-img

08.04.2008, 14:43

clock-img

bambolina

pencil-img

198

Živjo!
Imam 4 letnika s katerim nikoli ne gremo na kakšen izlet v hrib, običajno se poslužujemo sprehodov po ravnem v parkih..... Ker želim letos malce prakticirati tudi kakšno hojo v hrib me zanima kakšne destinacije predlagate za začetek... okolica LJ, Primorska, lahko tudi Gorenjska? Smo mislili iti na izlet na Šmarno Goro vendar se mi zdi morda malce prestrma za začetek...?..
Hvala za nasvete!

clock-img

08.04.2008, 14:57

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

bambolina, fajn, da si vprašala to! naša 4 letnica me skoz sprašuje, kdaj bomo šli na goro? :-)

clock-img

08.04.2008, 15:11

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

Šmarna gora je čist ok naš 3 letnik gre brez problema- no mal ga oči nese- je šel pa že tudi čisto sam user posted image .

Mamica Luku in Maticu!

clock-img

08.04.2008, 16:00

clock-img

Markova

pencil-img

138

Za 4 letnika Šmarna gora ni noben problem. Če za zdaj res hodite samo po ravnem pojdite za začetek enkrat na Rožnik ( je res samo za vzorec vzpona), da vidite, kako se obnese.
Sicer pa naš še ne 3 letnik brez problema pride na Šmarno goro. Pot sicer traja in traja, ampak ok, nekje je treba začeti, a ne?

clock-img

08.04.2008, 16:58

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Primerni izleti so:

Čemšeniška planina (tričetrt ure vzpona) LINK

Slavnik (1-1,5 ure vzpona, spust po lažji poti, ki poteka po gozni cesti) LINK

Sv. Jakob nad Preddvorom (1 - 1,5 h, spust podobno kot pri Slavniku po lažji poti, ki poteka po gozni cesti) LINK

Drugače pa za štiriletnika tudi Šmarna gora ne bi smela biti pretrd oreh.

clock-img

09.04.2008, 23:15

clock-img

saving

pencil-img

168

Če ste iz okolice LJ, je blizu tudi Rašica (okoli 1h) iz vasi, ali pa izlet iz Katarine (vas Topol) na Jakoba (45 minut). Obe varianti sta manj nagužvani kot Šmarna.

clock-img

10.04.2008, 00:53

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Polževo , greste lahko direkt iz Višnje gore ali pa po cesti, mi smo bili teden dni nazaj, pa je bil gor še sneguser posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 10.4.2008 0:54:29 >

clock-img

15.04.2008, 15:47

clock-img

bambolina

pencil-img

198

Hvala za predloge.
Bomo res poizkusili nekaj predlaganih variant :-)

clock-img

15.04.2008, 18:18

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Pa kaj poročajte kako je šlo. Vsekakor se izplača začeti z majhnimi točkami, pa na kako nagrado za štiriletnika ne pozabite na vrhu. Potem bo postal motiviran.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem