cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izkušnje deitex

clock-img

01.11.2012, 14:34

clock-img

suzanica

pencil-img

270

Pozdravljene! Zanima me kakšne izkušnje imate s čevlji - deitex? So nepremočljivi?  Hvala za izkušnje.

clock-img

01.11.2012, 19:08

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Sin jih je že imel in so bili čisto ok.

Hčerki pa smo jih kupili v naprej in jih potem ni mogla na nogo spravit, ker so bili tako nizki čez nart. Pa je bila številka prava.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

03.11.2012, 00:00

clock-img

carbene

pencil-img

143

Ravno pred kratkim smo kupovali škorenjčke za hčerko (št. 20) in smo poskušali obuti dvoje ali troje znamke Dei-tex. Poudarek na poskušali, ker imajo res tako nizko kopito na nartu, da čevljev enostavno nismo spravili gor na nogo. Še dobro, da je šla hči skupaj z nama v trgovino, drugače bi morali čevlje nesti nazaj. Tako pa smo kupili ene luštne od Elefanten. user posted image

clock-img

05.11.2012, 11:23

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Hm, zanimivo. Moja ima zelo visok nart, pa ji Elefantnovih nisem nikoli spravila na nogo, dei texove na ježeka pa z lahkoto.. so pa čevlji super, ne premočijo.

clock-img

05.11.2012, 11:55

clock-img

soncek3

pencil-img

329

Oj!

Sploh nisem prej nikoli slišala za te čevlje, sem pa prejšnji teden naši mali kupila te škorenjčke. In ima tudi visok nart, te škorenjčke pa brez problema obuje; so pa na ježka. Drugih pa nismo niti probavali, ker so ji ti tako lepo sedli na nogo, pa tak upogljiv, mehek podplat imajo. Pa še v akciji so biliuser posted image . Če premočijo, pa še nismo probali. Po občutku in kakšni so, Mislim, da ne bodo prehitro premočili. Če bo pa res dolgo v eni brozgi mokri, pa tako ali tako premočijo skor vsaki. OK, z izjemo gumijastih.

clock-img

05.11.2012, 11:59

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

IZVIRNO SPOROČILO: soncek3

Oj!

Sploh nisem prej nikoli slišala za te čevlje, sem pa prejšnji teden naši mali kupila te škorenjčke. In ima tudi visok nart, te škorenjčke pa brez problema obuje; so pa na ježka. Drugih pa nismo niti probavali, ker so ji ti tako lepo sedli na nogo, pa tak upogljiv, mehek podplat imajo. Pa še v akciji so biliuser posted image . Če premočijo, pa še nismo probali. Po občutku in kakšni so, Mislim, da ne bodo prehitro premočili. Če bo pa res dolgo v eni brozgi mokri, pa tako ali tako premočijo skor vsaki. OK, z izjemo gumijastih.

Čevljev znamke Deitex ne poznam...prvič slišim...

Vsekakor pa ni res, da vsi premočijo, če so dolgo z njimi v snegu - Kamin, McKinley itn - čevlji z spodnjim delom iz surove gume, ne premočijo. Je pa res, da jih starši večinoma ne kupujejo, ker so za zavezat, čeprav so čisto normalnega cenovnega ranga 40-60€ (ala Geox, Cicban itn).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem