writing-img

izgubljena nemška doga - Solkan

clock-img

15.06.2010, 09:08

clock-img

Anonimen

Na vse se obračam z zelo veliko prošnjo: včeraj popoldan se je v Solkanu izgubila črna nemška doga z imenom Very. Je še mlada (8 mes), na sebi ima povodec. Ker se je zelo prestrašila vlaka, je zbežala in se verjetno izogiba ljudem. Če jo kdorkoli vidi ali o njej karkoli sliši, naj lastnico lepo prosim obvesti na 040/219576.

HVALA!

clock-img

16.06.2010, 14:47

clock-img

alma82

pencil-img

548

Me je kar pri srčku stisnilo user posted image  user posted image
Upam da jo kmalu najdete.
Upam da se ni kam zapletla z povodcem in da je ujeta na enem mestu ... user posted image
Ste jo mogoče že našli?

clock-img

17.06.2010, 13:07

clock-img

Anonimen

Ja, včeraj so mi sporočili, da so psičko po 3 dneh končno našli. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2010, 22:11

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Ja, včeraj so mi sporočili, da so psičko po 3 dneh končno našli. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

20.06.2010, 17:08

clock-img

honey

pencil-img

2567

Super user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak moram priznat, da sem najprej, ko sem prebrala sporočilo, da se je revica izgubila, pomislila - joj, kako se bodo šele ljudje prestrašili, ko jo bodo videli user posted image Glede na velikost nemške doge in njen videz mislim, da se je marsikdo zelo prestrašil user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem