cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izgubljen kuža?

clock-img

17.07.2008, 09:33

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Pri nas imamo enega igubljenega psa in nimam pojma kaj naj z njim. Zjutraj sem dala na oglase, zdaj pa čakam.
Jesti sem mu dala, ampak tuli ko nor in se dere. Pa ni mali pes, predsej je velik (nek mešanec med Labradorcem in Nemškim ovčarjem).

Kaj naj z njim, če noben ne pokliče??
Pa nikol neveš od kje je in če je zdrav al ni, pa polek našeka psa hodi, našega pol mala božauser posted image , nimam pojma kaj naj naredim??

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 29.7.2008 21:43:08 >

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

17.07.2008, 09:39

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Mi smo takrat, ko sta naša dva našla kokeršpanjelko v hribih dali oglas tudi na radio. Poklicalo je kar nekaj ljudi, so pa vsi iskali fantka - eno žensko smo komaj prepričali, da psička res nima lulčka. user posted image

Na koncu je bilo tako, da smo jo obdržali. Če je ne bi obdržali,  bi jo pa peljali v kakšno zavetišče.

clock-img

17.07.2008, 10:11

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

jaz sem tudi dala oglas na radio (danes zjutraj), me je zdaj glih klicala ena ženska, ampak ni pravi pes.

No imamo že celo štalo z njim. Pri sosedovih je ubil okrasnega zajca in ga pojedel, čeprav sem mu dala veliko skledo za jest.

Obdržat ga ne moremo, ker imamo že eneka kar velikega (skoraj istega, sam barva je mal drugačna) že doma.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

17.07.2008, 11:13

clock-img

cgorjanc

pencil-img

869

če se ne javi kakšen lastnik ,pač pokliči najbljižje zavetišče za male živali.Saj pridejo ponj in ga odpeljejo.upam na ugodno rešitev čao.....L.P.

clock-img

17.07.2008, 11:25

clock-img

karinka

pencil-img

257

Če se res kdo ne javi, je najboljše da pokličeš veterino.

Glede na to, da je že pokončal sosedovega zajca, upajmo da se ne bo spravil še na koga.

clock-img

17.07.2008, 13:23

clock-img

Natyy

pencil-img

309

Psi morajo biti čipirani, tako, da bi po vsej logiki lahko na veterini preko čipa poiskali lastnika. Pa velko sreče z iskanjem lastnikov.

clock-img

17.07.2008, 14:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.07.2008, 14:26

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

sem klicala na veterino, pa so rekli da nimajo nič z tem, naj naprej urejam na svoji občiniuser posted image

25.08.2005 Alja

clock-img

17.07.2008, 14:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.07.2008, 14:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.07.2008, 15:02

clock-img

FORZA

pencil-img

521

Pri nas smo tudi imeli eno izgubljeno psičko. Prvo kar sem storila sem dala v radio. Dva dni smo psičko imeli doma nihče se ni javil, da pogreša psičko, potem sem poklicala zavetišče in so prišli po njo. Je pa bila čistokrvna psička.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem