cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izginile slike???

clock-img

05.08.2008, 00:24

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

zakaj so izginile slikice iz seznamčka??? kr nekiuser posted image
pa tako lepo urejen seznamček smo imele!!!

kaj jih moram na novo dajat??? ker tak seznamček ne bomo imeleuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

05.08.2008, 00:34

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

aja, pardon, link sem pozabila prlimat user posted image  

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

05.08.2008, 08:06

clock-img

Anonimen

Jaz vidim vse Disneyeve slikce user posted image

clock-img

05.08.2008, 09:10

clock-img

benika

pencil-img

7793

Tud jaz jih vidim. Mogoče je pa le s tvojim kompom kej narobeuser posted image

clock-img

05.08.2008, 14:03

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

user posted image kaj pa bi lahko bilo?user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.08.2008, 14:09

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Jaz jih tudi vidim. Si mogoče kliknila na možnost prepovej slike od te strani? Potem jih ne vidiš. 

clock-img

05.08.2008, 16:54

clock-img

Anonimen

Sandra, ma jaz jih tudi vidim. user posted image

clock-img

05.08.2008, 21:42

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Jaz jih tudi vidim. Si mogoče kliknila na možnost prepovej slike od te strani? Potem jih ne vidiš. 

ma nevemuser posted image če sem, sem to naredila po nesreči...kako pa se to naredi?

clock-img

05.08.2008, 21:45

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

user posted image user posted image user posted image hvala silvya! sem neki čarala, pa mi je uspelouser posted image

moderatorjem pa se opravičujem!

clock-img

05.08.2008, 22:16

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image user posted image user posted image hvala silvya! sem neki čarala, pa mi je uspelouser posted image

moderatorjem pa se opravičujem!

Ni zakaj. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem