cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izdelava koledarja 2006

clock-img

21.11.2005, 21:15

clock-img

MojaM

pencil-img

36

Ojla!

Za hčerko bi rada naredila koledar z njenimi slikami, pa me zanima ali ima katera osnutek koledarja oz. pozna kakšno internet stran, kjer je koledar že izdelan pa samo vstaviš slikice?

Hvala že v naprej!

LP!

clock-img

22.11.2005, 10:01

clock-img

Anonimen

Jaz sem koledar letos prvič naredila, takoda ti lahko dam informacije iz prve roke.
Zdej bom poskušala najti stran, na kateri si naložiš programček, sicer pa ti bom to razložila.
................
Evo našla:
http://www.download.com/3120-20_4-0.html?tag=srch&nid=1&qt=calendar&tg=dl-20&search.x=10&search.y=11

Tu pojdi skoraj na konec strani. Tam vidiš programček My Photo Calendars 3.0.8..
Ta programček si naloži, potem pa delaj.
Jaz sem se odločila da bom dala printat v eno trgovino, ki prodaja razne računalniške zadeve.... Lahko ti tudi sfotokopirajo. Oni imajo tudi tak ustrezni papir, ki je nekaj vmesnega med tem navadnim in tistim za printanje fotografij.
Upam da nisem preveč zblojeno napisala. Če sem me komot kontaktiraš, in ti napišem še enkrat.
Čaw

clock-img

23.11.2005, 21:21

clock-img

MojaM

pencil-img

36

Zdravo Tash!

Hvala ti za internetno stran za izdelavo koledarja, ampak je en problem! Če si hočeš natisniti koledar moraš plačati!
Kako si ti mislila, da boš dala natisniti v eno firmo?

LP!

clock-img

24.11.2005, 08:15

clock-img

NatasaS

pencil-img

3

Jaz bom pa koledar kar sama doma sprintala na malo debelejši A4 format (lahko uporabiš različne barve), gor nalepla slike in nesla v fotokopirnico zvezat (na spiralo).

LP

clock-img

24.11.2005, 10:19

clock-img

Anonimen

Tako kot ga lahko sam doma sprintaš, ga pomoje lahko sprintajo tudi v fotokopirnici. Seveda s tem programom. Če to ne bo šlo, pa bom sama natisnila en izvod ostalo bom pa tam prefotokopirala.
lp
Tash

clock-img

24.11.2005, 21:24

clock-img

MojaM

pencil-img

36

Zdravo!

Ma se strinjam, si bom tudi sama sprintala koledar ampak kaj ni treba plačati program, da lahko sprintaš?
Če je katera že sprintala brez, da bi plačala, naj mi prosim pove kako?

Hvala!

clock-img

25.11.2005, 12:28

clock-img

Anonimen

Jaz sem že sprintala mojega. Sicer na črno belega, ampak je bilo samo za probo. Ko bo končan (manjka mi samo še slika za decemberuser posted image ) bom pa šla če ne bo drugače k staršem, in tam barvno sprintala.
Čaw

clock-img

25.11.2005, 14:58

clock-img

NINA1

pencil-img

144

ojla,
zakaj mi noče odpreti tega programa user posted image
prosim pomagajte.

lp

clock-img

25.11.2005, 21:24

clock-img

Anonimen

NINA1 nisem tak strokovnjak za računalnike, zato ti žal ne morem pomagati. Probaj še enkrat naložit program na računalnikuser posted image .
lp
Tash

clock-img

27.11.2005, 09:26

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Tema je bila že odprta. Jaz sem ga začela delati v tem programu. Moraš si pa downloadati testno verzijo.

Pa še link, kjer boš našla še ostale informacije. Upam da mi ga uspe pripeti.

[url]http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=666708&mpage=1&key=koledar&#672136[/url]

Če te še kaj zanima oz. da ti ne uspe mi piši.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

30.11.2005, 17:39

clock-img

Anonimen

Jaz sem si downloadala program iz tega linka, ki ga je Tash dala in sem normalno barvno printala na domačem printerju. Nobenih težav.user posted image

clock-img

30.11.2005, 23:10

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Lu, jest sem si dovnloudala in zacela stimat, a moras vsak mesec posebej printat, al lahko vse mesce nardis pa vse skupi printas?

clock-img

06.12.2005, 22:47

clock-img

Anonimen

Vse mesece naenkrat printa, razen če posebej nastaviš, da printa vsako stran posebej.

clock-img

11.12.2005, 11:01

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

mene pa zanima če je katera sploh dala to že kam printat. Kje, kako, cena ?

Prosim na privat, da ne bo reklame.

Lp,
Wahoo RR

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem