writing-img

izcedek bolj temno krvav in veliko sluzi

clock-img

07.09.2013, 16:38

clock-img

EVAN78

pencil-img

33

Pozdravljene!
Sem v 6.tednu nosečnosti, danes sem dobila izcdedek-temna kri vmes sluzi. Je to začetek ss?

clock-img

07.09.2013, 17:31

clock-img

zari

pencil-img

414

Pojdi se pokazat, nič ne čakaj. Lahko da boš dobila le kakšna zdravila za podporo in zavedanje da si storila vse kar je v tvoji moči.

Upanje umre zadnjeuser posted image in drzim pesti.

clock-img

07.09.2013, 20:42

clock-img

EVAN78

pencil-img

33

moj izdedek je vdeno bolj krvav in bolečine v trebuhu pododbne user posted image . Sem kar že obupala in se bojim, da je moje user posted image konec.

user posted image user posted image user posted image pa še sama sem doma-moj je šel na tekmo v celje in jaz mojimi dvemami punčki. Jutri po mojme bom šla na orgenco da saj vidimi pri čem sem. Se bojim da je to moj drugi ss. Prvi je nehalo biti srčke in sem morala na čiščenje (nisem pa še nikoli krvavela)

clock-img

07.09.2013, 21:15

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

user posted image

clock-img

08.09.2013, 16:08

clock-img

EVAN78

pencil-img

33

bila na orgencu in vidla se je še prazna vrečka in nizka nosečnost. dobila zdravila in ni kaj ko čakat. Po mojih izračunah bi morala dobit menstruacijo okrog 23.8 ko sem z CB delala test 30.08. pa je črtica bila enaka kot v oknu C se pravi test pred user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem