cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

izcedek

clock-img

09.07.2008, 08:48

clock-img

KRTR

pencil-img

134

ojla,

user posted image še nisem dobila, opažam pa da imam sedaj po porodu nekak čuden , smrdeč izcedek iz nožnice in me to full moti. Uporabljam sicer dnevne vložke, ker drugače si ne predstavljam , ker se tega izcedka preveč nabere in jih menjam kar nekaj krat na dan!

To se mi do sedaj ni dogajalo in tudi večkrat na dan se grem umit, umporabljam milo za intimo pa ni nič boljšeuser posted image

clock-img

09.07.2008, 23:01

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

A je izcedek tisti, ki smrdi, ali imaš mogoče zrahljane mišice medeničnega dna in ti malce uhaja urin, pa tega niti ne opaziš? Ker, če ti v teh vročih dneh uidejo 3 kaljice, zna to že kar zasmrdeti. Sicer pa sem tudi jaz imela malo bolj smrdeč izcedek po porodu, pa se je zdaj že umirilo (sem slabe 4m po porodu).

clock-img

10.07.2008, 06:07

clock-img

KRTR

pencil-img

134

mislim, da ni urin, in upma, da se to čimprej popraviuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem