cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

iskanje jasli za februar

clock-img

22.12.2004, 16:59

clock-img

Bučka1

pencil-img

5

Živjo
A slučjno katera ve za prosto mesto v jaslih( 11 msecev) s prvim februarjem v Šiški,Viču,Črnučah.Rožni dolini,Bežigrad, Brdo ali pa kjerkoli v Ljublajni,ker namreč povsod dobivamo nesigurne odgpvore za sprejem.
Hvala, leppoudrav Bučka

clock-img

23.12.2004, 08:06

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Pred enim letom smo bili tudi pri naši hiši na trnih glede vrtca,med letom dobiti prostor v vrtcu ni šala,porodniška se izteče ko se, ti pa mozgaj kaj bo do septembra, če sploh bo kaj?Pa se nam je nasmehnila sreča v enem od vrtcev so delali premike skupin in smo prišli tako noter, kakšno olajšanje, je pa takih vrtcev malo odvisno je od vodje vrtca,za Črnuče vem,da slabo kaže,napiši čim več prošenj in se pozanimaj, če delajo premike med letom.Veliko sreče Darja.

clock-img

27.12.2004, 11:40

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Tudi mi smo za 1 februar pa zaenkrat ne kaže prav odlično.Povsod so fuuul zasedeni,tako pravijo.Mi smo iz Črnuč in so nas tudi zavrnili:zmeden:.
Veliko sreče in lp

clock-img

27.12.2004, 16:06

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Hojla,
Med letom so imeli kako leto nazaj full prostora v Mostah ali Fužinah,če ti ni predaleč...

clock-img

27.12.2004, 23:30

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Vprašaj v vrtcu H. Ch. Andersen - moja prijateljica je dobila mesto v roku enega meseca (sicer že par let nazaj). Poskusi in srečno!!!

clock-img

28.12.2004, 19:13

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Pozanimaj se v Novih Jaršah (Clevelandska ul.)

LP, Ezi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem