cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

iontofereza

clock-img

03.05.2010, 13:46

clock-img

petra2a

pencil-img

289

..s tamalo sva v četertek naročeni na ta pregled. Moje P ni, da bi jo vprašala..morda katera ve, za kaj se gre pri tem pregledu?user posted image

lp

clock-img

03.05.2010, 15:41

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

http://www.zdrav.si/prekomerno-potenje/clanki/zdravljenje--z-iontoforezo.aspx

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

03.05.2010, 23:31

clock-img

bernarda

pencil-img

7

če prav razumem, imate pregled in ne zdravljenje. jaz sem z našo punčko (8,5 mesecev) imela pregled ravno prejšnji petek. Izgleda pa tako, da na rokico namestijo dve elektrodi, ki jih pritrdijo z gumijastimi trakovi, tako da nič ne boli. treba je sedet pri miru (da ne izpadejo elektrode) od 15 do 45 minut (pri nas smo končali preiskavo v 15 min), aparat pa sam poda rezultat. smisel preiskave je v iskanju prekomernega potenja in s tem pretirane izgube elektrolitov skozi kožo.

clock-img

04.05.2010, 10:00

clock-img

petra2a

pencil-img

289

Hvala vam aza odgovore.user posted image

clock-img

30.01.2024, 13:43

clock-img

fikol73915

pencil-img

2

IZVIRNO SPOROČILO: petra2a

..s tamalo sva v četertek naročeni na ta pregled. Moje P ni, da bi jo vprašala..morda katera ve, za kaj se gre pri tem pregledu?user posted image

lp

friday night funkin

Pomembno je, da ste bili pri pregledu prisotni in da ste lahko spremljali postopek ter se prepričali, da je vaša hčerka udobno in varno med preiskavo. Če je bil pregled končan v 15 minutah in so bile elektrode pravilno nameščene, je to dober znak za uspešno izveden postopek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem