cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

inox ograja

clock-img

14.03.2012, 08:02

clock-img

anča banča

pencil-img

39

na zunanje stopnjšče bova dala inox ograjo. nekdo mi reče da je bolje sijaj zaradi čiščenja- se samo z nitrotom obriše, drugi mi za zunanjo sijaj čisto odsvetuje, predvsem zaradi čiščenja, pa na mat ograji od ptičjega kakca ostane madež. kaj imate ve, kaj se res obnese za zunaj? čistila bi jo 1x letno, več nimam časauser posted image

hvala za vsak odgovor.

clock-img

14.03.2012, 10:41

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Mi imamo na balkonu mat ograjo, pa grejo ptičji kakci lepo dol, ne ostane noben madež. Jaz tudi sicer nisem ljubiteljica inoxa, imam pečico v mat izvedbi in napo tudi, sem se ful namatrala, da sem dobilo takšno, ki mi je bila po obliki všeč, pa da so bile mere prave in še da je bila mat. user posted image

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 14.3.2012 10:42:06 >

clock-img

15.03.2012, 11:28

clock-img

limonca*

pencil-img

452

Imamo svetlečo pa je čist ok.

clock-img

19.03.2012, 12:22

clock-img

nova_tukaj

pencil-img

244

jaz bi tudi potrebovala ograjo cca 13 m. Kam se naj obrnem? Gledam po net-u in še nisem nič našla.

clock-img

23.03.2012, 08:42

clock-img

dps1

pencil-img

229

sem ti poslala na zs da ne bo reklame :)

clock-img

23.03.2012, 08:43

clock-img

dps1

pencil-img

229

sem ti dala link na ZS da ne bo reklame :)

clock-img

01.04.2012, 11:45

clock-img

nova_tukaj

pencil-img

244

hvala, njih predračun že imam user posted image

clock-img

26.04.2012, 20:59

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Jaz pa mam Inox ograjo za prodat in sicer za tri stopnice, dolžine cca 1,5 m.
Mi smo meli to montirano kakšno leto, potem pa smo te stopnice podrli in naredili prizidek.
Sedaj  mi to dela napoto v kleti, nimam kje za uporabit, pa škoda mi je vstran vrčti.
Prodam res ugodno, samo da nekomu prav pride, pa še jaz mam nekaj od tegauser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem