IZVIRNO SPOROČILO: resnavesna07
Kakšno se vam zdi ime JOSEPINA? Mene spominja na meni zelo ljubo osebo, ki je imela drugo različico tega imena. Zato razmišljam, da če bo naš otroček punčka, da bi dala to ime. Po drugi strani pa ne vem, kako drugi gledajo na to ime. Ali poznate kakšno s tem imenom in ali vam je všeč? Hvala za vaša iskrena mnenja.
iskreno mnenje? sem pred meseci sama tukaj tudi spraševala za mnenje, večinoma so bila negativna.
ti polagam na srce da poslušaš le sebe, nikar se ne zmeni za druge. to je tvoj otrok, ti si njegova mati. glavno da je všeč mamici in očku. in ko boš videla otroka boš nekako čutila če mu to ime pristoji.
jaz sem svojemu sinu dala ime Bastian in ne bi zamenjala za nič na svetu. je nekaj posebnega kot je zame poseben moj otrok. prva dva tedna so ga bližnji malo narobe naglasili zdaj pa so se že vsi navadili, tudi prababici tako da res ni problema.
resnično poslušaj le sebe, svoj občutek upoštevaj. tu se najde tudi kakšen zloben jezik ki bo zanalašč rekel da ime ni lepo, samo da te bo spravil v dvom, dilemo,...
in lep preostanek nosečnosti ti želim