cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ime Beatrice?

clock-img

29.08.2012, 01:27

clock-img

summer2005

pencil-img

29

Kakšno vam je?Ali menite, da bi povprečni Slovenec znal to ime pravilno izgovoriti?user posted image

clock-img

29.08.2012, 06:58

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ni mi všeč.

clock-img

29.08.2012, 07:34

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Tudi meni ni všeč.

clock-img

29.08.2012, 08:19

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Lepo ime, vendar ne za Slovenijo. Imam znanki, sestri, Beatriče in Federiko user posted image .

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

29.08.2012, 08:27

clock-img

urška

pencil-img

3136

Odvisno kaj je zate normalna izgovorjava.

clock-img

29.08.2012, 08:55

clock-img

Zora*

pencil-img

195

Kako je nam všeč sploh ni pomembno. Važno je kako je všeč vama.
Je pa res, da boš (najprej ti, kasneje pa tvoja hči) večini morala povedat ali kako se pravilno napiše ali kako se izgovori.

clock-img

29.08.2012, 09:54

clock-img

buubikaa

pencil-img

66

Meni osebno ni všeč.

clock-img

29.08.2012, 11:25

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

kaj je zate pravilna izgovorjava tega imena? italijanska, angleška, francoska..?

ime mi je sicer lušno.

clock-img

29.08.2012, 13:19

clock-img

Lanaia90

pencil-img

32

Meni je lepo ime, še lepše mi je Beatriz, in se jo lahko klice Bea na kratko user posted image

clock-img

29.08.2012, 15:05

clock-img

Anonimen

Ime mi je simpatično, ampak to z italjansko izgovorjavo (če se ne motim): 'Beatriče' ... samo svojemu otroku ga pa nebi dala, ker pač ime pri nas ni domače in bi bila punčka vse od Beatriče, Beatriz, Beatrica, ... pač vsak bi jo malo po svoje poklical.

clock-img

30.08.2012, 09:23

clock-img

Mamaja

pencil-img

381

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kaj je zate pravilna izgovorjava tega imena? italijanska, angleška, francoska..?

To tudi mene zanima.
Ker vse tri izgovorjave so pravilne, a nobena ni domača v našem okolju. Če ste iz Primorske, potem jo bo večina verjetno klicala po italijansko "Beatriče", vsepovsod drugod ste pa lahko pripravljeni na zgornje tri in še kakšno variacijo izgovorjave. Če nisi neskončno zaljubljena v to ime in vidiš še kako primerno alternativo, bi ti svetovala, da izbereš kaj drugega ter sebi in otroku prihraniš stalno pojasnjevanje. Kaj pa če bi bila samo okrajšano Bea? Itak bi deklico verjetno večina klicala tako, da se izogne težavam z izgovorjavo...

clock-img

31.08.2012, 22:29

clock-img

kenya

pencil-img

424

Kaj pa Beatrika? Poznam eno gospo s tem imenom in se ji prav lepo poda. Drugače je meni všeč okrajšava Bea.

Nobody promised you easy life.

clock-img

03.09.2012, 15:39

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Beauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem