cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ima katera?

clock-img

22.10.2010, 09:16

clock-img

maya2

pencil-img

1957

Mož mi bo naredil nov dnevni regal, jaz ga moram izrisat in izbrat material .... no tu pa nastane problem user posted image
Ne morem se odločiti med dvema kombinacijama ... ena je wenge/krem, druga pa woodline mokka/woodline krem
Prva je že skoraj klasika se mi zdi user posted image , sem že videla omare in vem kako bi prišlo... za drugo kombinacijo še nisem našla primera. Ima katera doma prav tako kombinacijo, pa bi lahko dala kakšno slikico tle gor?  Trenutno se bolj nagibam k drugi, ampak majhni vzorci lahko pridejo popolnoma drugače kot kasneje večje površine user posted image
http://www.lesoprodukt.si/prodajniprogram/prodajni.php?groupId=24&subGroupId=2

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

clock-img

28.10.2010, 13:41

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Jaz bi ti rekla, da si izberi tisto drugo, če je mogoče malo bolj nenavadna in kar pogomno. Če ti misliš, da ti bo všeč.

Mi smo dali okna take barve, ki jih res prav nihče nima, pa ti povem, da je prišlo noro dobro in nebi nič drugače naredila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem