cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ikea - kopalniški blok

clock-img

13.04.2007, 22:02

clock-img

bobika

pencil-img

1470

clock-img

13.04.2007, 22:06

clock-img

Anonimen

Meni je všeč, pa še nič čip ne zgleda

clock-img

13.04.2007, 22:07

clock-img

facka

pencil-img

789

a tole vse skupaj je 80 EUR?. Jst sem enkrat gledala neke elemente za kopalnico, pa se mi ni zdelo tako slabo

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

13.04.2007, 22:13

clock-img

sonce21

pencil-img

187

Mi ga imamo in smo z kopalnico super zadovoljniuser posted image . Nič ne razpada (kljub temu da je tako ugodna), enostavna za sestavit, v glavnem je super. Imamo jo že leto in pol. Res je bolj enostavna, ampak v našo kopalnico paše ko "vlita".  V glavnem od mene same pohvaleuser posted image .
Ampak da ne boš razočarana, ker nena zgleda ravno "nobl". Tako da če imaš kakšno oh in ah keramiko v kopalnici verjetno nebo pasala zraven.user posted image

LP

clock-img

13.04.2007, 22:16

clock-img

rija

pencil-img

15589

bobika, zgleda dobro, zelo dobro, glede na ceno. jaz sem ga mislila kupiti za v stanovanje, pa mi ne gre noter user posted image

...vox populi...

clock-img

14.04.2007, 13:24

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Mi ga imamo eno leto in smo zadovoljni. Še bolje zgleda, ko sem dodala košarice iz ratana - so ravno prav velike, da pašejo na poličke tiste ta visoke omarice. Pa lahko potem spreminjaš... Skratka, se splača, če ti paše v kopalnico.

clock-img

14.04.2007, 13:28

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz tudi razmišljam o njem in košaricah iz ratana user posted image

clock-img

14.04.2007, 13:36

clock-img

Tiki

pencil-img

625

user posted image  
Res fajn zgleda, pa še praktično je.

clock-img

14.04.2007, 21:57

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Midva mava takšen kopalniški blok in sva res zadovoljna, ni fensišmensi, je pa res največ kar lahko dobiš za tako ceno. Mava bolj divje ploščice in sva zato izbrala tako "izi" varianto in predvsem poceniuser posted image

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

14.04.2007, 22:17

clock-img

bobika

pencil-img

1470

Hvala vam, bomo ga šli iskati.
Tudi midva bova imela bolj divje ploščice in mi je ta varianta poceni k, blok fajn, ker ko se ga bom naveličala ali pa imela več deanrja, ga bomo pa zamenjali.

Btw: ploščice bodo zeleno (ful živo) modro belo kombinacija.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem