Midva sva že nekaj časa zelo malo v stajici(če pride poštar, če grem kaj v klet iskat ipd.) drugače sva cele dneve na tleh v dnevni sobi. Tam imamo x igračk, sama se vsedem poleg njega na tla in se igrava. Podajava si žogo, "navijava" zvočne igrače, ali pa se moj princ enostavno "sprehaja" ob kavću, mizi in ostalih predmetih. Ko se greva v njegovo sobo previt, ga pustim, da plazi za menoj do sobe in ga ne nesem vedno, ker mu je tudi všeč, če še zavije v kakšen drug prostor, npr. v sobo njegovega velikega brata, kjer so igrače toliko bolj zanimive. Tako, da se zadržujeva tudi v tej sobi kar nekaj časa.
Ko kuham, je z menoj v kuhinji(povezana z dnevno sobo), začel je odpirati predale, kar mu tudi pustim. Zaenkrat še.
V glavnem ga povsod jemljem s seboj, kajti zanj je vse zanimivo, pa če lupim krompir, zlagam perilo ali pa se z njim igram. Zanj je pač vse novo. In večino časa je na tleh, kjer je rad, saj se lahko neodvisno giblje, plazi in vstaja.
V jedilnem stolčku ga imam po novem samo še, kadar ga hranim in ko sem zraven, ker mi je pred ca 2 tedni "skoćil"(beri padel) iz njega. In to PRIVEZAN!!!! Sem šla v v njegovo sobo po neke stvari, se zadržala še v kopalnici-ca 5-10 min vsega skupaj, pa je že sedel na tleh, pred stolčkom. Na srečo se ni nič hujšega zgodilo, zame pa je bila šola.
Popoldan je malo lažje, ker pride bratec iz vrtca, pa se še onadva malo poigrata.