cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

igre na roj. dnevu za 10 let

clock-img

18.04.2008, 19:43

clock-img

Anonimen

zanima me katere igre pripravite otrokom, ko praznujejo roj. dan , da se zamotijo in ne norijo non stop sem in tja???????

clock-img

18.04.2008, 19:56

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

mi smo se radi igrali "igre brez meja" --> več postaj z različnimi igrami oz. spretnostmi, ki jih moraš narediti v čim krajšem času.

clock-img

18.04.2008, 20:01

clock-img

Anonimen

ali mi lahko kakšno poveš.......upam da ne bo dežja ker potem bomo mogli pač nekaj izvajati notri......

clock-img

19.04.2008, 07:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Pri nas se obvezno gremo med 2 ognjema - še midva zraven - naredimo tekmovanje, potem pa zmagovalna skupina dobi večjo nagrado, tista, ki zgubi, pa tolažilno. Tudi gnilo jajce se radi gredo, pa tekmovanje v metanju na koš, gumitvist - jih moram bolj učit user posted image , zanimivo je pa le, tekmovanje v skakanju s kolebnico, pa kaj se še otroci sami spomnijo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

19.04.2008, 10:25

clock-img

janchy

pencil-img

25

Ali pa razne družabne igre (monopoly, karte, pa razne novejše). To se greste lahko zunaj ali notri.

To, kar vemo, je kapljica, to, česar ne vemo, je morje.

clock-img

28.04.2008, 19:49

clock-img

katjes

pencil-img

530

Mi tudi v maju praznujemo, pa moram do takrat pripraviti skriti zaklad. Imeli bomo cca. 5 postaj - otroci bodo šibali ene 6 okoli hiše, pa do gozda bodo leteli, pa po travniku - vse to se vidi od naše hiše. Mi pa manjka še ene dve fori na dveh postajah -
Če ima katera kakšno dobro foro, ji bom zelo hvaležna!

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem